KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINDA HAKEM KURBANI OLDU
KAYSERİSPOR LEHİNE VERİLMEYEN PENALTI VE KARTAL YILMAZ'IN SEBEP OLDUĞU PENALTI KARARI!
HALİL UMUT MELER MAÇI KATLETTİ
Süper Lig'de 26. hafta karşılaşmasında Kayserispor deplasmanda Beşiktaş ile karşılaştı. Sarı-Kırmızılı ekip sahadan 2-0 yenik ayrıldı.
Maçın 36. dakikasında Carlos Mane'nin ceza sahası içinde Artur Masuaku tarafından düşürülmesine açın hakemi Halil Umut Meler seyirci kaldı ve Kayseirspor'un penaltısını vermedi.
Carlos Mane'ye yapılan net bir penaltı idi karşılaşmanın 36 dakikasında topla buluşan Carlos Mane ceza sahasına girdi ve ikili mücadele de Beşiktaşlı 26 numaralı formayı giyen Artuk Masuaku Carlos'un sol kolundan çekerek resmen ve alenen yere indirdi.
Halil Umut Meler malesef rakip Beşiktaş olunca pozisyona peraltıyı veremedi. Çok ilginçirki VAR'dan da malesef penaltı pozisyonunu gören çıkmadı!
Yazıklar olsun sizin Federasyonunuza yazıklar olsun Halil Umut Meler gibi hakemlerin karakterine adımlığına.
Bu arada Beşiktaş'tan kiralık gelen ve Kayserispor'da 2 sezondur oynayan ve 8 numaralı formayı giyen Kartal Yılmaz ( Yoklukta oynuyor aksi halde ben 1 maç dahi oynatmam! ) 2. goldeki hatası neydi öyle!
Resmen Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. 90+4'te Beşiktaş lehine verilen penaltı kararında Kartal Yılmaz'ın çok büyük hatası oldu
Penaltı pozisyonu öncesinde de orta alanda Kartal Yılmaz top kaybetti ve Beşiktaş'lı oyuncular Kayserispor ceza alanına girdi.
Daha sonra orta alanda koşarak gelen ce ceza sahasına girerek Ernest Muçi'yi düşüren Kartal Yılmaz resmen ihanet etmiştir!
Kartal Yılmaz hayırdır; Maçta 90+4 olmuş durum 1-0 Beşiktaş lehine öyle bir penaltıya sebep olmakta nedir!
Bu sezon hakem hataları ile şaibeyi maç yöneten hakemlerle sıça anılır oldu!
Yazık bu anadolu takımlarına. Allahtan utanın hiçmi vicdanınız yok.
Bu anadolu kulüpleri ne şartlarda mücadele ediyor. Kayserispor'un tahta kapalı 2 sezondur transfer dahi yapamıyor.
Üstüne üstlük birde bir dönem başkanlık yaparak Kayserispor'u adeta borç batağına saplayan milyarlarca borca sokan Berna Gözbaşı'nın koydurduğu temlikler nedeniyle kulübe resmi olarak 1 kuruş dahi girmiyor.
Bu şartlarda mücadele eden Kayerispor'un birde helal puanları böyle hakemler yüzünden gasp ediliyor. Yazık çok yazık.
Ancak bu Kayserispor inanıyorum ki bu bataktan da illaki çıkacaktır ve ligde kalacaktır.
Jakirovic'in gelişi takım içerisinde farklı bir hava yarattığı kesin.
Beşiktaş maçına kadar 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak adeta şapkadan tavşan çıkarttı.
Ben inanıyorum bu takım bu hafta içerde Başakşehir'i mağlup edecek güce sahip.
Kayserispor'u Başakşehir ile final niteliği taşıyan maçlar bekliyor.Sarı Kırmızılı ekibi; Fenerbahçe deplasmanına kadar, sırasıyla, Başakşehir, Gaziantep, Hatayspor Adanademirspor ve Kasımpaşa maçından oluşan 5 haftalık bir zorlu bir maraton bekliyor.
Bence Kayserispor'un Fenerbahçe deplasmanına kadar oynayacağı bu 5 maç adeta kaderini belirleyecek.
O yüzden bu saatten sonra Kayserispor'un hata yapma lüksü yok.
Kayserispor'a bu hafta Başakşehir maçında başarılar diliyorum