İkinci yarı daha canlı ve heyecanlı bir maç izledik. İki takım da önce birbirini yoklayan, sona doğru yaklaştıkça kazanmak için karşılıklı saldıran iki boksör gibiydi. İki hoca da hamlelerini yaptıktan sonra maçın güzelleştiğini gördük. Pozisyonları, heyecanı ve kalecilerin kurtarışlarını izledik. Özellikle Markovic ve Onur ön plana çıktı. Hatta müthiş kurtarışlarıyla Mert ve Uğurcan'ın önünde maçın yıldızı olabilecek bir performans sergilediler. Trabzonspor'da her pozisyonun içinde Markovic vardı. Son bölümde Beşiktaş, Redmond'un şutu, kornerde Salih'in kafası ile Uğurcan'ı zorlayarak Trabzon'un ataklarına reaksiyon gösterebildi.
Trabzonspor'un pozisyon üstünlüğünü Beşiktaş, Mert'in güvenli kollarında amorti edince derbiden gol sesi çıkmadı. Beraberlik iki takıma da yaramadı ama önde giden takımlara nefes aldırdı. Bu sonuç iki takımı da sevindirmez, bilakis üzer.
Diğer Yazıları
Çok Okunanlar
1
AKİB BAŞKANI ALİ HIZAR A MİLLİ TAKIM U 16 ADAY KADROYA DAVET EDİLEN KAYSERİLİ GURBETÇİ OYUNCU EREN YILMAZ'I TEBRİK ETTİ
2
AKB BAŞKANI YEŞİM AKPINAR'DAN BÜYÜKKILIÇ'A TEŞEKKÜR
3
İMRAN GÜLENER AKBUDAK KAYSERİ'YE BİR TIR DOLUSU DAHA ENGELLİ ARACI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜYOR
4
AKB BAŞKANI YEŞİM AKPINAR VE BELÇİKA SORUMLUSU İMRAN GÜLENER AKBUDAK KAYSERİ GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET ETTİ
5
AKB BAŞKANI YEŞİM AKPINAR VE BELÇİKA SORUMLUSU İMRAN GÜLENER AKBUDAK BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN METİN'İ ZİYARET ETTİ