• Reklam
Vahap Beyaz

Vahap Beyaz


KAYSERİSPOR KAYBETTİ ANCAK KARAMSARLIĞA GEREK YOK!

17 Ekim 2020 - 21:44 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 21:49

KAYSERİSPOR KAYBETTİ ANCAK KARAMSARLIĞA GEREK YOK!

Kayserispor'un evinde kazanamadığı bu maç, karamsarlık yaratmamalı.

Son yıllarda Süper Lig'in üst sıralarını zorlayıp, UEFA 'da Ülkemizi temsil eden Sivasspor'dan alınacak puan, geçen yıl ligden düşmüş bir takım için mutlaka kazanç olurdu.

Fakat, oturmuş kadroya sahip Sivasspor, 5 transferle kadrosunu tamamlarken, iki katı transfer yapan Kayserispor'un kulüp olamayışının göstergesidir.

SİVASSPOR'UN KAZANMASI DOĞAL SONUÇTUR

Yıllardır siyasetin sömürgesi olan Kayserispor, her yıl yeni yönetimle lige başlarken,  siyasetten uzak ve neredeyse dalya yapıp aynı yönetim kadrosu ile devam eden Sivasspor 'un Kayseri deplasmanında kazanması doğal sonuçtur.

Yakın gelecekte seçim görünmediği için ve  borç batağındaki takimdan desteğini çeken siyaset, yönetimden elini çekip gidince, başarılı bir iş erbabı sahip çıkıyor. 

Fakat futbolu o sahada ter dökmüş hatta mevcut bulunduğu ligde tecrübe kazanmış kişilerin yönetmesi gerektiğini sanırım birileri hatırlatılmamış  olacak ki, ticarethane zihniyeti ile yönetildiği aşikar.

Takım diyorum, çünkü henüz kulüp olamayışın nedenleri giderilmedikçe, fazla beklenti hayal olacaktır.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen, 5 ncı haftada aldığı puan ve sıralamadaki yeri başarısızlık değildir. 

Kayseri sevdalısı futbol adamlarının, Kayserispor'u kazanç kapısı olarak görmeyip, yapacağı fikir veya mesai ile hizmetini esirgememesi gereklidir.

Futbolun içinde faal olduğum yillarda, Kayseri dışında olsamda , 4 profesyonel takımla temsil edilen Memleketim ile gurur duyardım. "Bu şehire iki takım fazla zihniyeti" ele geçirene kadar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum