Vahap Beyaz

    Vahap Beyaz


    SADECE TRİBÜNLER DEĞİL SAHADA SESSİZDİ!

    03 Ocak 2021 - 22:13


    Sadece tribünler değil sahada sessizdi. Ne Kayserispor düşme hattından kurtulmak için, nede Beşiktaş lider olmak niyetinde bir oyun sergileyemediler.

    Süperlig puan sıralamasına bakılınca maçın önemi o kadar büyüktü ki, Merkez Hakem Kurulu'da, gerek sahaya gerekse VAR' en önemli iki hakemini görevlendirdi.
    Maç boyunca heyecan yaşatan tek olay Beşiktaş'ın kazandığı ilk penaltı idi. Sonrasında maça hareket katabilecek vuruşu, eski takımına karşı isteksiz vuran Mensah, genç kalecinin moral kazanmasını istemiş gibiydi.

    Tecrübeli hakem Fırat Aydınus'un "Bitse de gitsek" anlamındaki vücut dili dikkatlerden kaçmadı. (Uzatma dakikaları hariç)

    Dünya klası Cüneyt Çakır'ın müdahale edecek bir pozisyon yaşamaması en sıkıcı VAR görevi olmuştur. Sanırım uyumamak için kahve getirmiş olacaklarki 90 ncı dakikada uyanıp, Fırat'ın devam ettirdiği ve Kayserispor'un atağa geçtiği pozisyonda faul için oyun durduğunda  " izle" dedi ve hakemin penaltı kararı sonrası gelen gol ile Beşiktaş haftayı lider kapatma adımını atmıştı ki, uzatmada gelen gol ile liderliği kaptı.

    Sergen YALÇIN ile şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan Beşiktaş, bu oyununu iyi irdeleyip ders çıkarmazsa, hüsran yaşayabilir.

    Türkiye'nin spora en çok yatırım yapan büyük şehirlerinden biri olan Kayseri'ye yakışmayan bu oyun şekli düşündürücü...

    Kayserispor mali sıkıntıya sığınmasın, her kulüp aynı sıkıntıyı yaşıyor. Hakem hatalarından şikayet etmesin, hakemler o kadar formsuz ki her kulübe haksızlıklar yapıyor. 
    Son dakikaya girildiğinde penaltıya sebep olan futbolcusu ile, maç sonunda kırmızı kart gören oyuncusundan hesap sormalıdır.

    Evet Beşiktaş lider oldu, Kayserispor sıralamada çok büyük kayıp yaşadı, fakat haftanın en önemli maçındaki heyecansız oyun sonucu kaybeden Türk futbolu oldu.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum