• Reklam
Vahap Beyaz

Vahap Beyaz


FENERBAHÇE BÖYLE DEVAM EDERSE DEVREYİ AÇIK ARA LİDER BİTİRİR

18 Ekim 2020 - 22:32

FENERBAHÇE BÖYLE DEVAM EDERSE DEVREYİ AÇIK ARA LİDER BİTİRİR

izmır deplasmanındaki takım oyunu ile Göztepe'yi mağlup eden Fenerbahçe, bu oyununu kalan maçlarda da devam ettirirse Süperligin  ilk devresini açık ara lider bitirebilir.

Fenerbahçe Kadrosuna yeni katılan Nazım Sengare ve Sosa'nin takıma adapte olduğu, futbolunun zirvesinde olan Ozan Tufan ile orta sahanın hakimiyetini ele geçirmelerine katkı sağladı. 

Luiz Gustavo'nun kritik anlarda müdahalesi ve oyun kuruculuğu ile gemisini kurtaran kaptan gibiydi.
Erol Bulut, 4 maçta yedikleri gol kadar gol yemelerinin nedenini irdeleyip tedbir alırsa ve gol pozisyonlarını kaçıran forvet oyuncular yerine yenilerini adapte ederse beklenen başarı bu sezon gelebilir.

Yetenekleri üst düzeyde olan, Mücadelesi sonucu kazandığı toplarla Takımını atağa kaldıran Guilherme sanki Göztepe'yi beklemiş imajı verdi. Belki onu anlayan bir teknik direktöre rastlamış olabilir . 

Yalnız Halil' in gayreti ise orta saha hakimiyetine yetmedi.

1.lig takımı Adanaspor'dan transfer edilen Göztepe kalecisi İrfan Can, kurtarışları ile farklı mağlubiyeti önlerken, Milli takımın kalesine bende adayım dedi.

Zevkli geçen maçta, hoş olmayan tek hareket,  Fenerbahçe futbolcularının aleyhlerine verilen faullerde hakeme aşırı itirazları idi.

Başarılı yönetim gösteren Hakem Atilla Karaoğlan, gördüklerini kurala uygun şekilde değerlendirdi. VAR'da görevli FİFA adayı Ali Şansalan ile uyumu hakemlik adına iyi gelişme idi. Bu yönetimi ile bende FIFA adayıyım dedi.

Türkiyenin alışkın olduğu 37/38 yaşındaki torpillilerden biri, son senesi diye listeye yazılıp bu gençlerin pişmesi için vakitleri var denmezse Türk hakemliğini kazancı olacaktır.

Gerçek adalet isteyen futbolcuların bu genç hakemlere güvenmesi Türk futbolunun kazancı olacaktır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum