ACI TABLO: 40 İŞÇİ CAN VERDİ!

    Bartın'ın Amasra ilçesinde faaiiyet gösteren maden ocağında patlama meydana geldi. Patlamada acı tabloyu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. Bakan Soylu 40 maden işçisinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

    ACI TABLO: 40 İŞÇİ CAN VERDİ!
    15 Ekim 2022 - 13:11 - Güncelleme: 15 Ekim 2022 - 13:19
    ACI TABLOYU BAKAN SOYLU AÇIKLADI: 40 İŞÇİ CAN VERDİ

    Bartın'ın Amasra ilçesinde faaiiyet gösteren  maden ocağında patlama meydana geldi. Patlamada acı tabloyu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı. Bakan Soylu 40  maden işçisinin hayatını kaybettiğini duyurdu. 

    Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı  Fatih Dönmez, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Vedat Bilgin ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili  Sadir Durmaz ile birlikte kurtarma çalışmalarını takip eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,   Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağında meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısının 40 olduğunu, bir işçiyle ilgili belirsizliğin sürdüğünü açıkladı. 
    Bakan Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Sağlık Bakanlığı UMKE, Türk Kızılay ve diğer bütün kurumların seferber olduğunu kaydetti.  Soylu, olayın meydana geldiği andan  itibaren yapılan çalışmalarda yerin 300-350 metre altında büyük gayret ortaya konduğunu ifade etti
     


    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum