• Reklam

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI, MURAT DUMAN VE YUNUS AKBULUT'UN GÖREVİNE SON VERDİ!

Kayserispor'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı beklenen operasyonu başlattı. Ali Çamlı'nın sezon sonunda yapmayı planladığı operasyon erkene alındı. Başkan Çamlı önce Murat Duman'ın sonra da Yunus Akbulut görevine son verdi. 

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI, MURAT DUMAN VE YUNUS AKBULUT'UN GÖREVİNE SON VERDİ!
23 Nisan 2024 - 10:09 - Güncelleme: 24 Nisan 2024 - 09:44
KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI, MURAT DUMAN VE YUNUS AKBULUT'UN GÖREVİNE SON VERDİ!

Kayserispor'da önemli gelişmeler yaşanıyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı beklenen operasyonu başlattı. Ali Çamlı'nın sezon sonunda  yapmayı planladığı operasyon erkene alındı. Başkan Çamlı önce Murat Duman'ın sonra da Yunus Akbulut 'un  görevine son verdi.  



Kayserispor'da bir süredir kötü giden sonuçların ardından düğmeye basıldı. Bardağı taşıran olay ise Kayserispor'un evinde  Trabzonspor'a 2-1 mağlup olduğu karşılaşma oldu. Trabzonspor yenilgisi sonrasında tribünlerden gelen istifa seslerine Başkan Ali Çamlı duyarsız kalmadı 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, beklenen hamleyi gerçekleştirdi. Ali Çamlı'nın göreve geldiği ilk günden itibaren bu iki isimle birlikte kulüpte geniş çaplı bir operasyon yapması beklentileri vardı. Beklenen oldu ve Başkan Ali Çamlı düğmeye bastı ve önce Sportif direktör Murat Duman'ın sonra da Kulüp İdari Menajeri Yunus Akbulut'un görevine son verildi. 

Kayserispor'da temizlik operasyonu
  
Kayserispor'da Yunus Akbulut Murat Duman'ın ardından yine Murat Duman'ın getirdiği alt yapı sorumlusu Tayfut Dikmen'in de gönderileceği konuşuluyor.   

KAPALI KALE LİDERİ DİRGENALİ TRABZONSPOR YENİLGİSİ ARDINDAN "KELLE İSTİYORUZ" BAŞLIKLI YAZILI AÇIKLAMASINDA ŞÖYLE DEMİŞTİ:

KELLE İSTİYORUZ..

'Kayserispor'umuz yanlış oyuncu transferleri, plansız gönderilen oyuncu gruplarından ve sürekli üstüne koyarak devam eden geçmiş borç yükünden ötürü son 4 sezondur yaşamış olduğu sorunlar kronikleşmiş her defasında çözüm tedavi yerine günü kurtaran adımlar ile neticelenmiştir. Peki nedir bu kronikleşmiş sorunların en önemlisi tek tek sıralayalım; 1-) Siz değerli taraftarlarımızın da sahada gördüğü üzere yapılan yanlış kadro planlaması, eksik bölgelere yapılan hatalı ve yanlış transferler, seçilen oyuncu grubunun hazır olmayışı ve sayabileceğimiz onlarca kusurlu transfer silsilesi. 2-) Oyuncu grubumuzun saha içinde ve dışında her geçen gün Kayserispor ruhundan kopmuş gibi hissettirmeleri ki buna en büyük örnek hakem kararlarında aleyimize çalınan VAR kararları dahil hiç bir duruma reaksiyon vermemeleridir! Netice itibariyle, yukarda sıraladığımız unsurlardan en önemlisi olan, heleki kulübümüzün kaybedecek tek bir kuruşunun dahi olmadığı dönemlerde kronikleşmiş yanlış transfer politikasının ve başarısızlığının tekrardan altını kalın ifadeler ile çiziyor bu transfer politikasının sorumlusu olan kulüp sportif direktörünün derhal istifasını; 

Yani kısaca kelle istiyoruz'
 ifadeleri kullanıldı. "


 Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum