• Reklam

ALİ ÇAMLI: AZMİMİ KIRARLARSA SAHADA BİR KAYSERİSPOR GÖREMEZLER!

Kayserisopr Başkanı Ali Çamlı Trabzonspor yenilgisi sonrasında konuştu. Başkan Ali Çamlı, tribünlerden gelen istifa seslerinede cevap verdi. Çamlı, "Benim azmimi kırarlarsa Kayserispor'u sahada göremezler. Sahada Kayserispor'u görüp göremeyeceklerini seyirci kendisi düşünecek. "" dedi.

ALİ ÇAMLI: AZMİMİ KIRARLARSA SAHADA BİR KAYSERİSPOR GÖREMEZLER!
21 Nisan 2024 - 09:22
ALİ ÇAMLI TARAFTARIN TEPKİSİNİ DEĞERLENDİRDİ: AZMİMİ KIRARLARSA SAHADA BİR KAYSERİSPOR GÖREMEZLER!

KAYSERİSOPR BAŞKANI ALİ ÇAMLI: KESİNLİKLE DÜŞME ENDİŞEMİZ YOK

Kayserisopr Başkanı Ali Çamlı Trabzonspor yenilgisi sonrasında konuştu. Başkan Ali Çamlı, tribünlerden gelen istifa seslerinede cevap verdi. Çamlı, "Benim azmimi kırarlarsa Kayserispor'u sahada göremezler. Sahada Kayserispor'u görüp göremeyeceklerini seyirci kendisi düşünecek. "

Kapalı Kale ne yapıyor nasıl destekv eriyor herkes görüyor diğer tarafta ise farkıl bir tepki gösterdi. 

İyte Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın o açıklamaları:

"Amacımız Kayserispor'u ligde tutmak bunun için çalışıyoruz. Gelecek sezonun planlamasını yapıyoruz. Biz Kayseirspor'un düşecek korkusunu hiç ama hiç yaşamıyoruz. 
Tribünde tepki olabilir ancak şunu asla unutmayın. 

Kayseirsopr'un geriden gelen bir sürü sıkıntısı var. Bu sıkıntıyı temizlememiz için bize güvendiler ve görev verdiler. 

Tribünlerden bağırınca hakaret edince bir şey olmuyor. Bunlar benim hevesimi kırmaz. 
Kapalı Kale 90 dakika bizi destekliyor. Ancak 3-5 tane arızalı adam çıkabilir.  

Tribünden ahkam kesmekle olmuyor. Gelsin yapabiliyorsa başkan olsun Kayserispor'a. Çapsızlığın gereği yok. Hangi çabalarla bu takımı sahaya çıkarttığımızı biliyorlar. 

Benim azmimi kırarlarsa Kayserispor'u sahada göremezler. Sahada Kayserispor'u görüp göremeyeceklerini seyirci kendisi düşünecek. 

Burada herkesi sakin olmaya davet ediyorum. Kaybedilen 3 puan var. oynadığımız rakipte Trabzonspor. Olmayınca olmuyor. Kazanabilirdik te.

Ancak kaybettik. Bundan sonra daha çık çalışacağız. Daha çok gayret edeceğiz. Kayserispor kesinlikle düşmez daha 5 maçımız var. 

Benim azmimi kırarlarsa Kayserispor'u sahada göremezler. Sahada Kayserispor'u görüp göremeyeceklerini seyirci kendisi düşünecek. 

Burdan sonra Kayseirsopr'un geleceğine hedeflerine ulaşması için gayret edeceğiz. 
Önümüzdeki yıl daha güçlü bir Kayserispor'u herkes izleyecek. 

Kayserispor'da Başkan Ali Çamlı, Trabzonspor karşılaşması sonrasında basın mensuplarına yaptığı açıklamada  istifa çağrısı yapan taraftara da  tepki gösterdi.  Kayserispor için çok emek harcadığını söyleyen Ali Çamlı, ''Ben olmazsam Kayserispor olmaz'' dedi. 

Haber:: Mustafa DURAN / SAYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum