TEXACO® Team AMS Sezonun İlk Yarışında Ülkemizi Macaristan'da Temsil Etti

TCR European Endurance şampiyonasını 3 ekibi ile takip eden takım İstiklal Marşımızı dinletti.

TEXACO® Team AMS Sezonun İlk Yarışında Ülkemizi Macaristan'da Temsil Etti
29 Nisan 2024 - 11:42
Macaristan’ın 2023 Mayıs’ında hizmete giren yeni pisti Balaton Park 25-28 Nisan tarihleri arasında 8 farklı şampiyonanın yarışlarının koşulduğu renkli bir hafta sonuna sahne oldu.

TEXACO® Team AMS’nin yer aldığı TCR European Endurance birer saatlik, pit stop ve pilot değişimi yapılan iki yarıştan oluşuyor ve yarış sonucu bu iki yarışın toplam süresi ile belirleniyor.

TCR Eastern Europe’la beraber 18 otomobil olarak start alınan yarışın ilk gününü TCR European Endurance'ta mücadele eden TEXACO® Team AMS ekipleri Turgut Konukoğlu/Eric Brigliadori birinci, Seda Kaçan/İbrahim Okyay ikinci, Barkın Pınar/Zekai Özen dördüncü olarak tamamladı.

Pazar günü koşulan ikinci yarışta hatasız bir performans sergileyen takım, Turgut Konukoğlu-Eric Brigliadori ekibi ile Genel Klasman birincisi oldu. DSG kategorisinin kazananı ve Genel Klasman ikincisi Seda Kaçan-İbrahim Okyay olurken, ilk yarışta verdiği mücadelede yol dışına çıkan Barkın Pınar-Zekai Özen de ikinci yarışta grup birincisi olarak finiş gördü.

Şampiyonanın ikinci ayak yarışları 18-19 Mayıs tarihlerinde Vallelunga’da koşulacak. 

TEXACO® ana sponsorluğunda yarışan takımın diğer sponsorları TurkRent, PetPops, Glasurit, FikirMedya ve Sparco’dur.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum