KAYSERİ'DE ACI OLAY: 12 YAŞINDAKİ 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ERVA OKUL ÇIKIŞI TRAFİK KAZASINDA CAN VERDİ!

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde önceki gün akşam saatlerinde okul çıkışında 12 yaşındaki 6.. sınıf öğrencisi Erva Yıldırım, feci kazada karşıdan karşıya geçmek istersen bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. 

KAYSERİ'DE ACI OLAY: 12 YAŞINDAKİ 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ERVA OKUL ÇIKIŞI TRAFİK KAZASINDA CAN VERDİ!
01 Mayıs 2024 - 09:18 - Güncelleme: 01 Mayıs 2024 - 09:55
KAYSERİ'DE ACI OLAY: 12 YAŞINDAKİ 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ERVA OKUL ÇIKIŞI TRAFİK KAZASINDA CAN VERDİ!

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde önceki gün akşam saatlerinde okul çıkışında 6.. sınıf öğrencisi Erva Yıldırım, feci kazada karşıdan karşıya geçmek istersen bir otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. 

Minik Ervanın ölümü ise ailesi ve okul arkadaşları çevresinde büyük bir üzüntüyle karşılandı. 

50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi olan ve Durak Hava Demir Ortaokulu Rehber öğretmeni   Ahmet Yıldırım'ın kızı olan 6. öğrencisi Erva Yıldırım,  okul çıkışı Hulusi Akar Bulvarı üzerinden yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada hızla gelen otomobilin çarpması sonucu erva Yıldırım ağır yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine ambulans ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Daha sonra minik Erva, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
 
 Minik Erva'nın ölümüne sebebiyet veren araç sürücüsü ise gözaltına alındı ve emniyetteki sorgusu ise devam ediyor. 

EĞİTİMBİRSEN'DEN BAŞSAĞLIĞI PAYLAŞIMI

Feci kazada hayatını kaybeden,  Durak Hava Demir Ortaokulu Rehber öğretmeni   Ahmet Yıldırım'in kızı Erva Yıldırım için Eğitim Birsen Sendikası tarafından başsağlığı paylaşımı yapıldı.

Yapılan açıklama ise şöyle:

Okul çıkışında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 50. Yıl Dedeman İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Erva Yıldırım kızımıza Mevlamızdan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz. Mekanı cennet, makamı âlî olsun. Mevla ailesine sabır versin.

Leyla Öğretmen'den duygulandıran şiir 




ERVA YIDRIM'IN DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİNDEN ERVA İÇİN DUYGULANDIRAN ŞİİR!

Minik Erva'nın ilkokuldan, Durak Hava Demir Ortaokulu'ndan Din Kültürü öğretmeni Leyla Yıldız feci kazada can veren öğrencisine atfen bir şiir yazdı. Leyla Yıldız'ın,  'AH YAHVRUM KUZUM!' başlığı ile yazdığı duygu yüklü şiir ise şöyle:






Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum