• Reklam

BAKAN ÖZHASKİ: "İNSANLARIN GÖNÜLLERİNDEKİ YERİMİZİ YİNE PERÇİNLEYECEĞİZ"

Kayseri’de AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma merasiminde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Son seçimlerde yine sizler destek verdiniz. 30 yıldır süren belediyecilik serüvenimiz devam ediyor." dedi.

BAKAN ÖZHASKİ: "İNSANLARIN GÖNÜLLERİNDEKİ YERİMİZİ YİNE PERÇİNLEYECEĞİZ"
09 Nisan 2024 - 22:41
ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ, MEMLEKETİ KAYSERİ’DE AK PARTİ TEŞKİLATI İLE BAYRAMLAŞTI:

“İNSANLARIN GÖNÜLLERİNDEKİ YERİMİZİ YİNE PERÇİNLEYECEĞİZ”

Kayseri’de AK Parti İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma merasiminde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Son seçimlerde yine sizler destek verdiniz. 30 yıldır süren belediyecilik serüvenimiz devam ediyor. Daha çok gayret edeceğiz, daha çok çalışacağız, daha çok hizmet edeceğiz. Allah'ın izniyle insanların yine gönüllerindeki yerimizi perçinleyeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.” dedi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi Kayseri’de AK Parti İl Başkanlığı’ndaki bayramlaşma merasimine katıldı. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Bakan Özhaseki, “AK Parti ailesi olarak sizler vicdanen müsterih olun. Bu seçimde de yine sizler destek verdiniz. 30 yıldır süren belediyecilik serüvenimiz devam ediyor. Daha çok gayret edeceğiz, daha çok çalışacağız, daha çok hizmet edeceğiz. Allah'ın izniyle insanların yine gönüllerindeki yerimizi perçinleyeceğiz. Bundan hiç kimsenin endişesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

“SİZLER HEP İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VARDINIZ”
30 yıl önce çıkılan bu yolun hizmetlerle dolu olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, “Gerek şehrimizde gerek insanımıza gerek ülkemizde hizmet dolu günler geçirmeye devam ediyoruz. Sizler hep iyi günde de kötü günde de vardınız. Soğukta da vardınız, sıcakta da vardınız. Her zaman yanımızda oldunuz. Allah sizlerden razı olsun. Cenab-ı Allah bunun mükafatını inşallah versin. Bizler de bir eser bırakmışsak, emin olun bunun sevabı hepimize. Bundan endişeniz olmasın. Sizler destek veriyorsunuz, dua ediyorsunuz, bizler de çalışıyoruz. AK Parti ailesi olarak başınızı her zaman dik tutun. Yirmi iki yıllık iktidarımız döneminde yaptıklarımız geçmişte seksen yıl boyunca, kim ne yapmışsa, ölenlere Allah rahmet etsin, kalanlara da Cenabıhak uzun ömürler versin. Hiçbir şey kötü bir söylemiyoruz ama iddia olarak da diyoruz ki hepsinin yaptığının birkaç mislini yapmış bir iktidarımız var. Çok şükür.” şeklinde konuştu. 
“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE YARALARI SARMAYA DEVAM EDİYORUZ”
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılan çalışmalara da değinen Bakan Özhaseki, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hep beraber bizler millet olarak ayağa kalktık. Onlarla yardımlaşıyoruz. Dayanışma içerisinde de elhamdülillah zararları gidermeye gayret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, liderliğinde çalışmaya, bu yaraları sarmaya da devam ediyoruz. AK Parti ailesi olarak sizler vicdanen müsterih olun.” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum