Kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün "Blue Moon" adlı "Unseen City Shirts" dijital koleksiyonunun ikinci tasarımını sunduğunu duyurdu.

Kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün “Blue Moon” adlı “Unseen City Shirts” dijital koleksiyonunun ikinci tasarımını sunduğunu duyurdu.

Kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün "Blue Moon" adlı "Unseen City Shirts" dijital koleksiyonunun ikinci tasarımını sunduğunu duyurdu.
29 Nisan 2024 - 13:08
Kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX bugün “Blue Moon” adlı “Unseen City Shirts” dijital koleksiyonunun ikinci tasarımını sunduğunu duyurdu.


Sektörde öncü rol oynayan kripto borsası ve Web3 teknoloji şirketi OKX ve Manchester City, düzenledikleri özel bir etkinlik kapsamında bugün, dijital koleksiyon ürünü (NFT) olarak ‘mint' edilebilen, yeniden tasarlanmış “Unseen City Shirts” formalarının ikinci koleksiyon ürününü taraftarların beğenisine sundu. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarlar, OKX uygulamasına giderek dijital koleksiyon ürünlerini NFT olarak edinip bunları ayrıcalıklı ödüller almak için kullanabilecek. Bu özel koleksiyon, sanatçı Charli Cohen tarafından tasarlandı.

Tasarımda taraftar marşı Blue Moon’dan esinlenildi

Kulübün Resmî Kol Sponsoru olan OKX, Manchester City taraftarlarına bir selam niteliğindeki

Bu özel parçanın tasarımında, tüm ev sahibi maçlardan önce çalınan ve Manchester City taraftarlarının marşı olarak kabul edilen Blue Moon adlı şarkıdan esinlenildiğini açıkladı. Ayın evrelerinin resmedildiği formanın omuz kısmında, OKX markasının ince dokunuşu ve tasarımın marka renkleriyle uyumu da dikkat çekiyor. 

“Unseen City Shirts” iki parçadan oluşan bir dijital koleksiyon olarak taraftarların beğenisine sunuldu. Sanatçı Christian Jeffery tarafından tasarlanan ve “The Roses and the Bees” adını taşıyan ilk dijital koleksiyon ürünü 22 Nisan’da kullanıma sunulmuş ve bu özel etkinlik 25 Nisan’da sona ermişti.

Özel tasarım formadan maç biletlerine birçok ödül taraftarları bekliyor

Mint edilen her koleksiyon parçasına, her biri ayrıcalıklı ödüller kazanma şansı sunacak şekilde; Klasik, Nadir veya Ultra Nadir olmak üzere rastgele olarak bir nadirlik seviyesi belirleniyor. Dijital koleksiyonlarının nadirliğine bağlı olarak, taraftarlar özel olarak tasarlanmış futbol formasının sınırlı sayıda üretilen fiziksel versiyonu ve Manchester City maçına biletler de dâhil olmak üzere ayrıcalıklı ödüller kazanma şansına sahip olacaklar.

OKX’in Manchester City ile ortaklığı 2022 yılının mart ayında başlamış, 2022’nin temmuz ayında ise OKX’in 2022/23 sezonu için Kulübün Resmî Antrenman Kiti Ortağı olmasıyla iş birlikleri daha da güçlenmişti. Haziran 2023’te de OKX, yeni bir uzun dönemli anlaşmayla Kulübün Resmî Kol Sponsoru olmuştu. 

Bu önemli ortaklık, OKX Collective gibi yenilikçi Web3 deneyimlerinin yanı sıra Manchester City’nin OKX küresel marka elçileri Jack Grealish, Rúben Dias, Alex Greenwood ve Ederson’ın da yer aldığı, kısa süre önce başlatılan “Benim Kumaşım” etkinliği sayesinde, markanın dünya çapında milyonlarca futbol taraftarına tanıtılmasını sağladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum