• Reklam

CHP KAYSERİ İL TEŞKİLATININ AÇIKLAMASINA MHP'DEN JET CEVAP: PINARBAŞI'NIN HELAL OYLARINI USULSÜZLÜKLE 'DEM'LEDİLER!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı yapılan yazılı açıklama İLE MHP'nin ilçe seçim kuruluna itirazı sonucu Pınarbaşı'da seçimlerin iptal edilmesine tepki göstermişti. İşte CHP'nin bu açıklamasına MHP'den jet hızıyla cevap geldi.

CHP KAYSERİ İL TEŞKİLATININ AÇIKLAMASINA MHP'DEN JET CEVAP: PINARBAŞI'NIN HELAL OYLARINI USULSÜZLÜKLE 'DEM'LEDİLER!
03 Nisan 2024 - 22:37 - Güncelleme: 03 Nisan 2024 - 22:50
CHP KAYSERİ İL TEŞKİLATININ AÇIKLAMASINA MHP'DEN JET CEVAP:  PINARBAŞI'NIN HELAL OYLARINI USULSÜZLÜKLE 'DEM'LEDİLER!

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı  yapılan yazılı açıklama İLE MHP'nin ilçe seçim kuruluna itirazı sonucu Pınarbaşı'da seçimlerin iptal edilmesine tepki göstermişti. İşte CHP'nin bu açıklamasına MHP'den jet hızıyla cevap geldi.  MHP Kayseri Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, "CHP İl Başkanlığı, Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun kararını yok sayarcasına açıklamalarını sürdürmektedir. Pınarbaşılıların helal oylarını usülsüzlükle DEMleyenler, başarıya ulaşamayacaklardır. ." denildi.

Açıklama ise şöyle:

"Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun kararını yok sayılamaz" 

MHP Kayseri İl Başkanlığı'ndan CHP'nin açıklamasına cevap:
Hak, hukuk ve adalet söylemlerini zırh edinen CHP İl Başkanlığı, Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’nun kararını yok sayarcasına açıklamalarını sürdürmektedir.

İlk günden bu yana adil verilecek her kararı kabul edeceğimizi belirttik. Bu doğrultuda da hareket etmeye devam edeceğiz. CHP, kirli bir zafer uğruna millet vicdanına sığmayan uygulamaları mazur görmektedir. Adaleti ve hakkı kendi menfaati uğruna kullananlar, Pınarbaşılıların helal oylarını usülsüzlükle DEMleyenler, başarıya ulaşamayacaklardır

CHP İl Başkanlığından yapılan açıklamadaki tehdit, darp gibi ifadeleri kesinlikle kabul etmiyoruz. Kendilerini hezeyan dolu açıklamalarına son vermeye davet ediyoruz.

Bu vesileyle bir kez daha sükunetle Pınarbaşılı hemşerilerimizin hür iradeleriyle verdikleri oylarının takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz.

Haber: AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum