KOCASİNAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM'DEN ENGELSİZ KOCASİNAN PROJESİ:

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştirildi. ' Engelsiz Kocasinan' adı altında başlatılan proje kapsamında etkinlik gerçekleştirildi

KOCASİNAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM'DEN ENGELSİZ KOCASİNAN PROJESİ:
02 Nisan 2022 - 20:10 - Güncelleme: 02 Nisan 2022 - 20:18
Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından dikkat çeken bir etkinlik gerçekleştirildi. ' Engelsiz Kocasinan' adı altında başlatılan proje kapsamında tülen ‘’ Engelsiz Kocasinan’’ projesi kapsamında hazırlanın  nedeniyle program düzenlendi. 


Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Kakaköse, " Onlar baharın en güzel renkleri, en güzel mavisidir. Otizm hastalık değil, farklılıktır. Farklı düşünenler fark yaratırlar." dedi

        Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz bünyesinde yürütülen ‘’ Engelsiz Kocasinan’’ projesi kapsamında hazırlanın Dünya Otizm Farkındalık Gününü programına, Kocasinan Kaymakamı  İlhan ABAY,  Kayseri Büyükşehir Belediyesi İştirakler ve İşletmeler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, İl Milli Eğitim Müdürü  Ayhan TELTİK, Kocasinan İlçe Millî Eğitim Müdürü  Bahameddin KARAKÖSE, STK başkanları, Protokol üyeleri, Özel Eğitim Okulları Müdürleri ve Kocasinan ilçesinde bulunan özel eğitim okulu öğrenci öğretmen ve velileri katıldı.   



Şehit Yiğitcan Çiğa Özel Eğitim Uygulama Okulunda gerçekleştirilen programda   tüm protokol ,öğrenci ve velilerin katılımı ile otizm farkındalık gününde mavi balonlar gökyüzüne bırakılarak otizm için gökyüzü maviye boyandı. Tüm öğrencilerin katılımı ile uçurtma Etkinliğinin ardından tüm misafirlere köfte ekmek ayran ikramında bulunuldu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum