ERÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NDEN DİKKAT ÇEKEN SEMPOZYUM: TÜKETİCİ HUKUKUNDA TEMEL PROBLEMLER!

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

ERÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NDEN DİKKAT ÇEKEN SEMPOZYUM: TÜKETİCİ HUKUKUNDA TEMEL PROBLEMLER!
08 Mayıs 2024 - 18:39 - Güncelleme: 09 Mayıs 2024 - 13:38
ERÜ HUKUK FAKÜLTESİ'NDE ÖNEMLİ ORGANİZASYON: TÜKETİCİ HUKUKUNDA TEMEL PROBLEMLER!

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Augsburg Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Kayseri Barosu Ortaklığıyla düzenlenen “Türk, Alman ve Avrupa Birliği Tüketici Hukukunda Temel Problemler” konulu Uluslararası Hukuk Sempozyumu yapılacak.



İletişim Fakültesi Konferans Salonunda

10 Mayıs Cuma Günü Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek olan program saat 10.00'da başlayacak. Sempozyum aynı gün saat 17.15'te ise soru cevap bölümü ile sona erecek. 

Gerçekleştirileek olan bu önemli sempozyuma Ausburg Üniversitesinden katılan Prof. Dr. Thomas Möllers, Prof. Dr. Matthias Rossi, Prof. Dr. Michael Kort, Prof. Dr. Benedikt Buchner ve  Doç. Dr. Erhan Temel  konuşmacı olarak katılacak bu  'Alman ve Avrupa Birliği Tüketici hukukunda gelişmeler' ele alınacak.

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesinden Prof. Dr. Burak Adıgüzel, Dr.Öğr. Üyesi Ramazan Aydın, Dr. Öğr. Üyesi Özlem İlbasmış Hızlısoy ve Dr.Arif Kalkan da, 'Türk tüketici hukukundaki temel meseleleri ve gelişmeleri' konularını ele alarak sunum gerçekleştirecek Sempozyumda Doç.Dr. Gökhan Şahan'da bir sunum yapacak



Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel: "Önemli bir sempozyum" 

Erciyes Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Burak Adıgüzel Cuma günü yapılacak olan sempozyum ile ilgili yaptığı açıklamada ise, Sempozyumun gelişen teknoloji ve hızlanan sosyal hayat sebebiyle her gün değişen tüketici ilişkilerine Türk, Alman ve Avrupa Birliği hukuku açısından bir perspektif sunmayı amaçladıklarını söyledi. Adıgüzel, "Tüketici hukukuna bu çerçevede bir bakış açısı getirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Sempozyumun akışı ise şöyle:



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum