• Reklam

KAYSERİSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİ: KARAGÜMRÜK MAÇINI DA KAYBETTİ

Kayserispor Süper Lig'de 30 hafta maçında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-0 mağlup oldu. Emre Mor'un 3 gol attığı karşılaşmada Kayserispor mağlup olurken taraftarını da iyice endişelendirmeye başladı. Kayserispor ligde 4 haftadır mağlup oluyor

KAYSERİSPOR KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYEMEDİ: KARAGÜMRÜK MAÇINI DA KAYBETTİ
19 Mart 2022 - 07:41 - Güncelleme: 19 Mart 2022 - 08:06
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor bu hafta da mağlup oldu. Yoğun kar altında İstanbul'da Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılı ekip sahadan farklı bir skorla yenik ayrıldı.

Kayserispor Süper Lig'de 30 hafta maçında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-0 mağlup oldu. Emre Mor'un 3 gol attığı karşılaşmada Kayserispor mağlup olurken taraftarını da iyice endişelendirmeye başladı. Kayserispor ligde 4 haftadır mağlup oluyor

Trabzonspor, Alanyaspor, Konyaspor ve dün akşamda Fatih Karagümrük'e mağlup olan Kayserispor 4 haftada 0 puan çekti. 38 puanla 30 haftaya 10. sırada giren Sarı-Kırmızılı ekip Fatih Karagümrük yenilgisinin ardından -5 averaja ulaşınca maç eksiği bulunan ve aynı puanla 11. sırada yer alan Galatasaray ile yer değiştirdi ve Kayserispr 11. sıraya geriledi.  Üst üstte dördüncü yenilgisini alan Yukatel Kayserispor ise kötü gidişe bir türlü 'DUR' diyememiş oldu.

Karagümrük'ün 3-0 aldığı karşılaşma sonrası Kayserispor 38 puanda kalırken Süleyman Hurma'nın takımı Fatih Karagümrük ise puanını 43'e çıkardı. 
 
 Fatih Karagümrük'ün gollerini ise 10 -35 ve 74'nci dakikalarda Emre Mor kaydetti. Emre Mor ortaya koyduğu futbolla da dikkat çekti. 

Zaman zaman etkili olan kar yağışı zor anlar yaşattı. Hakem Kadir Sağlam 3 kez oyunu durdurarak saha çizgilerinin yeniden çizilmesini istedi. 





Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Kadir Sağlam, Aleks Taşcıoğlu, Candaş Elbil

VavaCars Fatih Karagümrük: Viviano, Salih Dursun, Biraschi, Balkovec, Burak Bekaroğlu, Biglia, Jimmy Durmaz (Dk. 71 Karamoh), Bistrovic (Dk. 81 Levent Mercan), Toure (Dk. 90+2 Samed Onur), Emre Mor (Dk. 81 Ahmed Musa), Pesic (Dk. 90+2 Alparslan Erdem)

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Hosseini, Uğur Demirok, Cardoso (Dk. 64 Gökhan Sazdağı), Abdulkadir Parmak (Dk. 90+5 Emrah Başsan), İbrahim Akdağ (Dk. 46 Campanharo), Ramazan Civelek, Bertolacci, Thiam (Dk. 64 Mustafa Pektemek), Gavronovic Dk. (64 İlhan Parlak)
Goller: Dk. 10, 35 ve 75 Emre Mor 
Sarı kartlar: Dk. 47 Biglia, Dk. 69 Burak Bekaroğlu  Dk. 57 Hosseini, Dk. 81 Mustafa Pektemek, Dk. 88 Bertolacci Yukatel Kayserispor

Bu skorla Kayserispor puan cetvelinde 1 basamak geride kalırken gözler Antalyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Gaziantepspor gibi Kayserispor'un yakın takipçilerinin oynayacakları maçlara çevrildi. 

Öteyandan Puan cetvelinde düşme potasında yer alan Çaykur Rizespor'un lider Trabzonspor'u 3-2 mağlup etmesi ise aşağıdaki dengeleri tamamen değiştirdi. 
Çaykur Rizespor'un ümitleri Trabzonspor galibiyeti ile yeniden yeşerirken ligde kalan 8 haftada nasıl bir performans ortaya koyacakları ise merak konusu.  

30. Haftanın ardından liglerede de milli maç nedeniyle 1 hafta ara verilecek. Kayserispor'un Fenerbahçe ile Kadir Has'ta oynayacağı müsabaka ise milli maç sonrası 3 Nisan'da oynanacak. 



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum