• Reklam

KAYSERİSPOR EVİNDE İLK KEZ MAĞLUP OLDU AMA AYAKTA ALKIŞLANDI!

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Kayserispor  güçlü rakibi Fenerbahçe karşısında 4-3 kaybederken 2023-2024 futbol sezonunda iç sahadaki ilk yenilgisini de almış oldu. Kayserispr sahadan mağlup ayrıldı ancak ortaya koyduğu hırslı ve mücadeleci futbolu ayakta alkışlandı.

KAYSERİSPOR EVİNDE İLK KEZ MAĞLUP OLDU AMA AYAKTA ALKIŞLANDI!
21 Aralık 2023 - 09:18 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 09:47
KAYSERİSPOR EVİNDE İLK KEZ MAĞLUP OLDU AMA AYAKTA ALKIŞLANDI!

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Kayserispor  güçlü rakibi Fenerbahçe karşısında 4-3 kaybederken 2023-2024 futbol sezonunda iç sahadaki ilk yenilgisini de almış oldu.

Kayserispr sahadan mağlup ayrıldı ancak ortaya koyduğu hırslı ve mücadeleci futbolu ayakta alkışlandı. Kayseirsopr bu yenilgi ile 7 haftalık seriye de son vermiş oldu 

Ligde 17. hafta maçında evinde Fenerbahçe'yi ağırlayan Kayserispor karşılaşmayı 4-3 kaybederken ortaya konulan futbol tüm spor camiası tarafından da takdirle karşılandı. Adeta gol düellosu şeklinde geçen karşılaşmada Fenerbahçe 2-0 öne geçti Kayserispord 2-1 yaptı Daha sonra Fenerbahçe 3-1 öne geçti daha sonra Kayserispor skoru 3-3'e taşıdı ancak son dakikalarda gelen penaltı golü ise skoru belirledi.


RHG Enertürk Enerji Stadı'nda hakem Zorbay Küçük'ün yönettiği karşılaşmada ilk gol  8. dakikada Cengiz Ünder'den geldi
 
Karşılaşmada ikinci gol ise  Michy Batshuayi'den geldi ve Fenerbahçe durumu 2-0 kendi  lehine yaptı.

Kayserispor'un golü ise 45. dakikada7a Olivier Kemen'den geldi ve durumu 2-1 yaptı

Maçın ikinci yarısı da yine gollü başladı. Maçta adeta yıldızlaşan Fenerbahçeli  Michy Batshuayi 50. dakikada  skoru 3-1'e taşıdı. 

2 farkla geriye düşen Kayserispor buna rağmen pes etmedi oyundan düşmedi sezon başından beri sürdürdüğü mücadeleci ve hırslı futbolunu yine devam ettirdi Kayserispor   56. dakikada penaltıdan Mame Thiam'ın golü ile durumu 3-2 yaptı

Kayserispor  73. dakikada ise Miguel Cardoso ile skorda dengeyi yayakalıd ve  3-3 yaptı.

 
Oldukça tempolu geçen karşılaşmada 78. dakikada Fenerbahçe sarı-lacivertliler VAR kararı   penaltı kazanırken, topun başına geçen Michy Batshuayi golünü attı ve skoru 4-3'e taşıdı

Karşılaşmanın son dakikasınaise  Fred hakem Zorbay Küçük'e yaptığı itiraz nedeniyle direkt kırmızı kart gördü  Aynı dakikada Mert Hakan da itirazdan ikinci sarı kartı gördü ve takımını 9 kişi bıraktı 

Kayserispor bu yenilginin ardından 29 puanda kalırken,  puan cetvelinde 3. sıradaki yerini korudu,  pazar günü Galatasaray ile derbi maça çıkacak olan lider Fenerbahçe ise  puanını 43'e çıkardı. 
 
  Mondihome Kayserispor: 3 - Fenerbahçe: 4

Stat: RGH EnerTürk Enerji
Hakemler: Zorbay Küçük, Erdem Bayık, İlker Takpak

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Attamah, Hosseini, Hasan Ali Kaldırım, Kartal Kayra Yılmaz, Karimi (Dk. 80 Ramazan Civelek), Kemen, Cardoso (Dk. 79 Mane), Morte (Dk. 79 Bahoken), Thiam
Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar Aziz (Dk. 81 Oosterwolde), Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksel, Fred, Cengiz Ünder (Dk. 72 İrfan Can Kahveci), Szymanski (Dk. 89 Mert Hakan Yandaş), Tadic (Dk. 73 King), Batshuayi (Dk. 90 Umut Nayir)

Goller: Dk. 8 Cengiz Ünder, Dk. 40, 50 ve 79 (penaltıdan) Batshuayi (Fenerbahçe), Dk. 45+4 Kemen, Dk. 56 Thiam (penaltıdan) (Mondhome Kayserispor)

Kırmızı kartlar: Dk. 90+8 Fred, Dk. 90+10 Mert Hakan Yandaş (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 36 Karimi, Dk. 90+4 Hosseini (Mondihome Kayserispor), Dk. 57 Djiku, Dk. 87 Oosterwolde, Dk. 90+7 Fred (Fenerbahçe)

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum