Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri'de açıldı

Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2-5 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca lider metal ve ahşap işleme makineleri üreticileri, 30’dan fazla sektörden gelen ziyaretçilerini ağırlayacak

Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri'de açıldı
02 Mayıs 2024 - 17:59
Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2-5 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca lider metal ve ahşap işleme makineleri üreticileri, 30’dan fazla sektörden gelen ziyaretçilerini ağırlayacak.

Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Vali Gökmen Çiçek, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Köksal, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı İlker Barlı ve birçok ziyaretçi katıldı.

Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek” Anadolu’nun ortasında bir şehir üretiyor,
ihracat yapıyor, fuarlar düzenliyor. Ülkesinin ekonomisine yük olmak değil, yük almak için müthiş bir mücadele veriyor. Bu mücadelede üretimin yanında ihracat artışı için bunu bir milli görev, milli bir seferberlik sayıyor. Doğru zamanda, doğru yerde ve doğru kişilerle yapılan fuarların ihracata büyük katkısı var. Kuruluşlarımız doğru bir firmayla, doğru zamanda, doğru yerde bu işi yaptılar. Verdiği sözleri tuttuğu için şu ana kadarki fuarlarda Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanına teşekkür ediyorum’’ dedi. 

Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ise, “İlk yola çıktığımızda, Anadolu Mobilya Fuarı’nı yaparken bunun sözünü vermiştik. Hem fuar sayımız yükselecekti hem de ticaretin merkezi olabilecekti. Üretim kapasitesinden kaynaklı sektörleri kalkındırmaya gerek fuarlarımızla, gerek dış ticaretimizle ihracata katkı veren operasyonları yapmaya söz vermiştik. Bu sözümüzü tutmaya devam ediyoruz. Anadolu Mobilya Fuarı üçüncüsü yapıldığında bile artık marka olarak oturdu ve ciddi bir talep alıyor. Hemen arkasından KAPEX (Anadolu Kapı Fuarı) benzer bir ilgiyle katılımcılarını memnun ediyor. İlk kez yine Kayseri’de, Kayseri Makine Fuarı ile fuar sayımızı üçe çıkarıyoruz. Kasım ayında ise yan sanayi, makine ve mobilya ile ilgili yapacağımız fuarla bu yılı dört fuarla kapatmış olacağız. Önümüzde ki yıl yediye çıkarak, Kayseri’yi Anadolu’nun üretim merkezi olmasının yanında ciddi bir fuar merkezi haline de getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum