LEGADDER EĞİTİMDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARINI SAHAYA BULUŞTURMAYA HAZIRLANIYOR

Lider Eğitimcileri, Gönüllüleri ve Akademisyenleri Destekleme Derneği ( LEGADDER ) Eğitimde Yenilikçi Çalışmalarını sahayla buluşturmaya hazırlanıyor. LEGADDER Genel Başkanı Gökhan Arıkan, "ARGE sürecini tamamladığımız tüm çalışmaları yakında kamuoyuyla paylaşacak olmanın heyecanının ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

LEGADDER EĞİTİMDE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALARINI SAHAYA BULUŞTURMAYA HAZIRLANIYOR
02 Mayıs 2024 - 14:46 - Güncelleme: 02 Mayıs 2024 - 17:23
Lider Eğitimcileri, Gönüllüleri ve Akademisyenleri Destekleme Derneği ( LEGADDER ) Eğitimde Yenilikçi Çalışmalarını sahayla buluşturmaya hazırlanıyor.

2022 yılında kurulan Kayseri Merkezli bir eğitim derneği olan LEGADDER tüm Türkiye’den üye ve gönüllüleri ile eğitim alanında kamunun yanında ve kamunun yararına çalışmalar üretmeyi amaç edinmiştir. Geride kalan sürede öğretmenlerimizin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan birçok çevrimiçi eğitim ve web semineri düzenleyen sivil toplum kuruluşu, geçen yıl İskenderun’da düzenlediği uluslararası kongre ile de akademi ve sahayı bir araya getirmeyi başarmıştı.



Genel kurul toplantısının da gerçekleştirildiği yürütme ve koordinasyon çalıştayında, eğitim alanındaki yenilikler ve gelişmeler tüm boyutlarıyla değerlendirilerek 2 yıllık çalışma programına yönelik önemli kararlar alınmıştır.  

Çalıştayda alınan kararlar doğrultusunda etki alanı genişletilmiş ve kapsayıcı bir yaklaşımla gerçekleştirilecek tüm projelere yönelik odak çalışma komiteleri belirlenmiştir.

LEGADDER Genel Başkanı Gökhan ARIKAN, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, "Teknolojik gelişmeler ışığında eğitimde yaşanan değişimlere ayak uydurmak ve daha güçlü bir gelecek inşa etmek için bir araya geldiğimiz çalıştayda, icra kurullarımız derneğimizin öncelikli amaç ve hedeflerine yönelik önemli kararlara imza atmıştır. Bugün alınan kararlar ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler, dernek vizyonumuzu yansıtan önemli adımlardır. ARGE sürecini tamamladığımız tüm çalışmaları yakında kamuoyuyla paylaşacak olmanın heyecanının ve mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Güçlü Gelecek Eğitimle Gelecek sloganıyla çalışmalarını şekillendiren LEGADDER, eğitimdeki dönüşümü destekleyerek toplumsal gelişime katkı sağlamaya devam ederken eğitime gönül veren tüm eğitimci ve akademisyenleri de bu vizyonun parçası olmaya davet etmektedir.

Haber: AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum