BEBEK GİYSİLERİNE MASUM DOKUNUŞ

    Doğa ve insan dostu temizlik ürünleri ailesi Life by Fakir’in Baby serisinde yer alan Doğal Granül Sabun, bitkisel içeriğiyle bebeklerin kıyafetlerinde hijyen sağlarken, doğanın sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor.

    BEBEK GİYSİLERİNE MASUM DOKUNUŞ
    12 Şubat 2024 - 12:32
    Bebeklerin ciltleri, hassas bir yapıya sahip olduğu için özel bir özen ve dikkat gerektiriyor. Onların sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve gelişmeleri için zararlı kimyasallardan uzak bir bakım hayati önem taşıyor. Özellikle bebek giysilerinin hijyeninde kullanılan deterjanlarda bu konuda dikkatli olmak gerekiyor.

    %100 bitkisel yağlardan üretilen Life by Fakir Baby Doğal Granül Sabun, bebek giysilerindeki inatçı lekeleri derinlemesine temizlerken, bebek cildine dost içeriğiyle güven veriyor. Bebek çamaşırlarını anne dokunuşu gibi yumuşacık yapan ürün, suda kolay çözülüyor ve çamaşırlarda kalıntı bırakmıyor.

    İster Elde, İster Makinede Kullanım

    İster makine ister elde yıkamada kullanılabilen Life by Fakir Doğal Granül Sabunun kusursuz temizliği annelere huzur verirken, çamaşırlarda kalıntı bırakmaması ile de bebeklerin yaşam kalitesini yükseltiyor. Ürün, geri dönüştürülebilir ambalajı ile de çevre dostu bir seçenek sunuyor.

    Life by Fakir Baby Doğal Granül Sabun, insan sağlığına olumsuz etkileri olan GDO, SLS, klor, paraben, boya gibi kimyasallar ve hiçbir hayvansal kaynaklı maddeler içermiyor.

    Vegan ve Ecomark sertifikalı Life By Fakir Baby seri ürünlerinin bebeklerde, çocuklarda ve hassas cilde sahip bireylerde tahrişe veya irritasyona neden olmadığı dermatolojik testlerle ispatlanmıştır.

    Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri A.Ş. markası olan Life by Fakir ürünleri, tamamen yerli üretim olup e-ticaret siteleri ve zincir alışveriş mağazalarından tedarik edilebiliyor.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum