BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yerel seçimlerin ardından kamu kurum kuruluşu ve Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ile derneklerden gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
13 Mayıs 2024 - 19:44
2024 Yerel Seçimleri sonucunda yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Dr. Memduh Büyükkılıç, kentte birlik, beraberlik ve dayanışmayı daha da güçlendirerek yeni 5 yıl hizmetlerini hız kesmeden başlatırken, kamu kurum kuruluşları, STK’lar ve derneklerden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor.

Bu kapsamda, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhami Çelik ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Seyhan Karaçavuş, Makine Mühendisleri Odası Başkanı Süleyman Varol ve yönetimi, Kayseri Optisyen-Gözlükçüler Odası Başkanı Vural Çakır ve yönetimi, Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş ve dernek üyeleri, TÜGVA Kayseri İl Temsilcisi İsmail Vefa Bayırbaşı ve yönetimi, Etkinlik-Sen Kayseri İl Temsilcisi Ali Koray Özandaç ve yönetimi ile Doğu Garajı Dernek Başkanı Yasin Varlı ve dernek üyeleri Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, başkanlık makamında ayrı ayrı kabul ettiği misafirleri ile yakından ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Büyükkılıç, “Yerel yönetim hizmetleri alanında kentimize hizmet ettiğimiz her dönemde birlik, beraberlik ve dayanışmanın Kayseri’nin gücüne güç katacağı bilinciyle çalıştık, çabaladık. Kentimizdeki kamu, kurum kuruluşları, STK’lar, dernekler ve her kesimden vatandaş ile ortaya koyduğumuz birlik, beraberlik ve dayanışmayı yeni dönemde daha da güçlendirerek el birliği ile şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Misafirleri de Büyükkılıç’a destekleri ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı  tebrik ettiler ve yeni dönemin hayırlı olmasını dilediler.

Ziyaretlerde günün anısına hatıra fotoğrafları da çekildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum