• Reklam

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, "ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN DOĞA" FOTOĞRAF SERGİSİ İLE TAÇLANDI

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun en önemli simgelerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, çocuklar için büyük bir öneme sahiptir.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, "ÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN DOĞA" FOTOĞRAF SERGİSİ İLE TAÇLANDI
23 Nisan 2024 - 10:01
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk gelecek nesillere verdiği önemi, "Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız.” Sözleriyle belirtmiş, Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni dönüm noktası olan bu anlamlı tarihi çocuklara armağan etmiştir.

Çağın Göz Hastanesi, Fotoğraf Sanatıyla Çocukları Buluşturdu

Çağın Göz Hastanesi 2012’den beri her yıl fotoğraf sanatçılarının gözünden dünyaya sanatsal bir bakış ortamı sunmak ve göz sağlığının önemini vurgulamak amacıyla ‘’ Göz Alabildiğine…’’ temalı fotoğraf yarışmaları düzenliyor.  Bu yarışmaların ışığında, hastane, çocukları da fotoğraf sanatına teşvik etmek ve onların duygularını ve düşüncelerini özgürce ifade etmelerini sağlamak amacıyla bu anlamlı güne ithafen 'Çocukların Gözünden Doğa' temalı fotoğraf sergisini 22 Nisan Pazartesi Günü hastanenin fuaye alanında düzenledi. 

Doğanın Renkleri ve Çocukların Hayal Gücü

Çağın Göz Hastanesi çalışanlarının çocukları, doğanın olağanüstü güzelliklerini belgelemek amacıyla kameralarını ellerine aldılar. Bu eserler, çocukların görsel ifade ve yaratıcılık yeteneklerini sergilerken aynı zamanda doğaya olan sevgi ve hayranlıklarını da ortaya koydu.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında sanata olan desteğini sürdüren Çağın Göz Hastanesi fotoğraf sergileri ve yarışmaları ışığında çocukları fotoğraf sanatına özendirerek onların sanata olan ilgisini arttırmak istiyor.

 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleştirilen sergi Nisan ayı sonuna kadar Çağın Göz Hastanesi’nde ziyarete açık olacak ve ücretsiz gezilebilecek. Doğanın büyüleyici renklerini çocukların gözünden gösterecek bu sergiyi kaçırmayın!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum