• Reklam

Vali Gökmen Çiçek'ten 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı  

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Kutlama Mesajı  Yayınladı. Vali Çiçek mesajında şöyle dedi:

Vali Gökmen Çiçek'ten 10 Nisan Polis Haftası Kutlama Mesajı  
09 Nisan 2024 - 09:55
Kayseri  Valisi Gökmen Çiçek   10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Kutlama Mesajı  Yayınladı. Vali Çiçek mesajında şöyle dedi:

179 yıldır ülkemizin huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergileyen; Toplumumuzun güvenliğini sağlamak, huzurunu korumak ve adaleti tesis etmek için mesai mefhumu gözetmeden çalışan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması, suçu önleyici tedbirlerin alınması, faillerin adalete teslim edilmesi gibi görevlerinde vatandaşlarımızla omuz omuza hizmet veren emniyet güçlerimiz, ülkemizin ve milletimizin güvenliği için kendi canlarını ortaya koymaktadır.

Polislerimiz, görevlerini büyük bir özveriyle yerine getirirken, her zaman en yüksek standartlarda profesyonellik sergilemekte ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımızın güvenini kazanarak takdir toplamaktadırlar. 

Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Polis Teşkilatı mensuplarımızın 10 Nisan Polis Haftası’nı kutluyorum. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve güveni için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyor, görevi başında olan polislerimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum