Vali Gökmen Çiçek'ten Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı  

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçekn Ramazan Bayramı nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı. Vali Çiçek mesajında şunları söyledi:

    Vali Gökmen Çiçek'ten Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı  
    09 Nisan 2024 - 09:53
    Kayseri Valisi Gökmen Çiçekn Ramazan Bayramı  nedeniyle Kutlama Mesajı Yayınladı.  Vali Çiçek mesajında şunları söyledi: 


    " Birlik, beraberlik, sevgi, saygı, hoşgörü, iyilik gibi pek çok güzelliğin harmanlandığı, toplumu kaynaştıran, yardımlaşma ruhunu yaşadığımız Ramazan ayını uğurlayarak, bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

    Dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün egemen olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, kıymetini iyi bilmeliyiz.

    Kıymetli Kayserili hemşehrilerim; Huzur içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayından sonra bayramını da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbir alınmıştır. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, sağlık, itfaiye ve zabıta ekiplerimiz ile diğer ilgililer her zaman olduğu gibi bayram süresinde de görevlerinin başında, sizlerin hizmetinde olacaklardır.

    Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla  ulaşmalarını, sevdikleri ile birlikte huzurlu bayram geçirmelerini temenni ederim.
    Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Kayserili hemşehrilerimin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım."
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum