YENİDEN REFAH PARTİSİNİN KOCASİNAN BAŞKAN ADAY ADAYI UMSU: SİYASETE NEZAKETİ GETİRECEĞİZ

    Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan Aday Adayı Davut Umsu, siyasete nezaket ve zarafeti getireceklerini söyledi.  ​​​​​​​

    YENİDEN REFAH PARTİSİNİN KOCASİNAN BAŞKAN ADAY ADAYI UMSU: SİYASETE NEZAKETİ GETİRECEĞİZ
    10 Aralık 2023 - 13:46 - Güncelleme: 10 Aralık 2023 - 14:06
    Yeniden Refah Partisi Kocasinan Belediye Başkan Aday Adayı Davut Umsu, siyasete nezaket ve zarafeti getireceklerini söyledi. 

    Kocasinan Belediye Başkanılğı aday adayı olan Davut  Umsu saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

    Siyasete nezaket ve zarafet getireceğiz düşüncesiyle siyasi hayatına başlayan Yeniden Refah Partisi durduğu nokta ve çizgisiyle dikkat çekmeye devam ediyor.



    ERBAKAN'IN AÇIKLAMALARI TAKDİRLE KARŞILANIYOR

    Kocasinan Belediyesi aday adayı Umsu'da işte bu çizgiden siyaset yapmaya devam edeceklerini mesajını verdi.  Umsu, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın yaptığı her açıklamanın klasik basında yer almasa da sosyal medya üzerinden takip edenler tarafından takdirle karşılandığını söyledi.



    NEDEN ADAY OLDUĞUNA AÇIKLIK GETİRDİ

    Erbakan’ın son yaptığı açıklamada bütün illerde kendi adaylarımız ile seçime gireceğiz açıklaması ile Yeniden Refah Partisi Kayseri Kocasinan Belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Davut Umsu çalışmalarını sürdürüyor. ev ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam eden Umsu,  Siyasete neden girdiğini anlattı,

    HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR

    Davut Umsu şunları söyledi.


    ‘’Artık kendi köşesinde oturup olanı biteni seyretmek ve buna sessiz kalmak şahsiyetime ağır gelmekte ayrıca almış olduğum eğitime bir nevi haksızlık yaptığımı düşünmekteyim. Bunun yanı sıra günümüzde yaşanan olaylara sessiz kalma sadece kınayıp buğz etmekle değil, haksızlık ve adaletsizliğe gücüm nispetince dilimle, elimle karşı koymak ve bunu yaparken de şiar olarak halka Hakk’ın rızası için hizmet etmek duygusuyla başladım yola.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Ezilene, zulme, haksızlığa uğrayana, düşenin elinden tutmaya, adaleti sözde değil özde hakikatte temsil ederek cennetin kapısını aralayacak bir ibadet olarak gördüğüm için bu yola çıktım" dedi.

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.CCOM 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum