• Reklam
Selda AVCI

Selda AVCI

TUZLU KAHVE..

ZORLU BİR SÜREÇTİ!

17 Mayıs 2021 - 16:21

Uzunca bir zamandır dayanılmaz kas ağrıları ile mücadele ediyordum. Bu süre içinde hızlı bir şekilde kilo kaybı yaşamaya başladım.

Hemen hemen hergün günümüz ailece çeşitli  hastanelerin acilinde geçiyordu. Bu zaman zarfında defalarca Covid-19 testi yapıldı, testler hep negatif çıkıyordu, ama ağrılar Covid-19' u gösteriyordu.

Mümkün mertebe kendimizi negatif olsakta izole ediyorduk. Temastan kaçınıyorduk, kimsenin hasta olmasını elbette istemiyorduk. Velhasılıkelam o kadar korunmamıza rağmen çağın insanları bir bir alıp götüren salgın hastalığı olan Covid-19 ile bizde tanıştık bu hastalıktan malesef kaçamadık ve ailece bir bir hepimizin testi ne yazık ki Pozitif çıktı. 

Eşim ve benim bazı kronik hastalıklarımız olduğu için Şehir Hastanesi'nde yapılan tomografi ve kan testlerinin ardından bu süreci hastanede geçirmemiz yönünde doktorlar karar aldılar.

Çocuklarımız hastaydı ve bu süreçte onlar evde kalacaklardı, biz ise ne zaman çıkacağımızı, sürecin bizi nereye götüreceğini bilmeden hastanede tedavi altına alındık! Çaresizlik ne demekti o an anlatmıştık. Ara ara çocuklarım fenalaşıyordu fakat yanlarına kimse gidemiyordu, hastalık bulaşıcı idi. O zaman zarfında yine imdadımıza filyasyon ekipleri yetişti, çocuklarıma gereken müdahaleyi yapıp beni arayıp bilgi verdiler, benim rahatlamamı sağladılar.

Kayseri Şehir Hastanesi'nde beş yıldızlı otel konforunda, tertemiz kişiye özel odaları, birbirinden güzel yemekleri ile Devletimin tüm imkanları bizim için seferber olmuştu.
Allah'ım devletimize zeval vermesin inşallah!

Uykusuz gecelerimizde, ağrılar, sızılar içinde kıvranırken sürekli moral motivasyon desteği veren doktorumuzdan hemşirelerimize, temizlik personelinden, odacısına kadar altı gün boyunca üzerimizde emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Çok sıkıntılı bir süreci elhamdülillah geride bırakmaya hazırlanıyoruz.

Şuan sevindirici olan sizlerin güzel dua ve dileklerinizin karşılık bulması ve tedavide iyileşme evresine girmiş olmamız. Elhamdülillah Rabbim çocuklarımızı bize, bizi çocuklarımıza bağışladı. Taburcu olmak için artık gün sayıyoruz.

Bu arada yaşadığımız bu sıkıntılı süreçte manevi desteğini esirgemeyen, ilaç tedavisinin yanısıra beslenmenin önemi bilen ve buna itina gösteren eşimize, dostumuza, akrabalarımıza, ailemize, arkadaşlarımıza, dostlarımıza ve sosyal medya takipçilerimize bizleri duaları ile yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ediyoruz. Allah yanımızda olan herkesten razı olsun inşallah. Çok teşekkür ederiz. Rabb'im tüm hastalara acilen şifalar nasip etsin inşallah... Saygıyla!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum