TALASGÜCÜ BELEDİYE FIRTINA GİBİ GELİYOR: 7'DE 7 YAPTI

Bölgesel Amatör Ligİ 3. Bölge 3. Grup'ta mücadele veren Talasgücü Belediyespor adeta fırtına gibi geliyor. Bu hafta sahasında konuk ettiği Elbistan engeli'ni de 2-1'lik skorla geçen Talasgücü Belediyespor 7'de 7 yaptı ve puanını da 21'e çıkartarak en yakın takipçisi Kayseri Emarspor ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltti.

TALASGÜCÜ BELEDİYE FIRTINA GİBİ GELİYOR: 7'DE 7 YAPTI
12 Aralık 2021 - 19:55 - Güncelleme: 12 Aralık 2021 - 20:20
Bölgesel Amatör Ligİ 3. Bölge 3. Grup'ta mücadele veren  Talasgücü Belediyespor adeta fırtına gibi geliyor. Bu hafta sahasında konuk ettiği Elbistan engeli'ni de 2-1'lik skorla geçen Talasgücü Belediyespor 7'de 7 yaptı ve puanını da 21'e çıkartarak en yakın takipçisi Kayseir Emarspor ile arasındaki puan farkını 5'e yükseltti.

Talasgücü Belediyespor'un Elbistanspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada golleri ise Muhammed Sak ve Muhammet Özdemir'den geldi

Bölgesel Amatör Lig'de bu sezon oldukça başarılı bir performan ortaya koyan Talas Gücü Belediyespor 7. haftayı da kayıpsız geçerek gruptaki nağmağlup unvanını da sürdürdü.Talasgücü Belediyespor geride kalan 7 maçta 19 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gol gördü nağmağlup ve kalesinde en az gol yiyen takım olarak ta adını yazdırmış oldu.


 
Talasgücü Belediyespor'un puan cetvelinde en yakın takipçisi ise yine bir diğer Kayseri takımı Kayseri Emarspor. Emarspor'un ise 16 puanı bulunuyor. Kayseri Emarspor'da geride kalan 7 haftada 5 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. 

Talasgücü Belediyespor 2. Başkanı İlker Sulev oyuncularını ortaya koyudukları bu başarılı performans nedeniyle kutladı. 2. Başkan İlker Sulev, "Talas Belediyesi bünsindeki ekibimiz ilçemizi Bölgesel Amatör Lig'de başarıyla temsil ediyor. 7 maçta 7 galibiyet hakikaten önemli bir başarı oyuncularımı tek tek kutluyorum" dedi. 

Talasgücü Belediyespor bu hafta deplasmanda Ürgüpspor ile karşılaşacak.  



Emarsopr'u 13 puanla 3. sırada bulunan Ürgüpspor ve 4. sırada ise 12 puanla Develi Belediyespor takip ediyor. 

 

Haber: Mustafa Duran
AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum