ŞUBE BAŞKANI YASEMİN ÇANDIR OPERASYON GEÇİRDİ!

    Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Kayseri İl Başkanı Yasemin Çandır operasyon geçirdi. Özel Melikgazi Hastanesi'nde önceki gün safrakesesinden ameliyat olan Yasemin Çandır'ın şu an için sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

    ŞUBE BAŞKANI YASEMİN ÇANDIR OPERASYON GEÇİRDİ!
    02 Aralık 2022 - 15:01 - Güncelleme: 02 Aralık 2022 - 15:28
    Genel Sağlık Durumu iyi

    Eğitim ve Bilim Gücü  Dayanışma Sendikası Kayseri İl Başkanı Yasemin Çandır  operasyon geçirdi. Özel Melikgazi Hastanesi'nde önceki gün safrakesesinden ameliyat olan Yasemin Çandır'ın şu an için sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.   

    Evinde istirahat ediyor..

    Eğitim Gücü Sendikası'nın çalışkan başkanlarından olan Rehber öğretmen ve aynı zamanda Psikolojik Danışman olan Yasemin Çandır'ın şu anda evinde  istirahat ettiği ve pazartesi gününden itibaren tekrar görevinin başına dönebileceği belirtildi. 

    Oğuz Özat ve Gülşah Yavuz telefonla aradı..

    Bu arada Eğitim Gücü Sendikası Genel Başkanı Oğuz Özat ve Genel Başkan Yardımcılarından Gülşah Yavuz, şube Başkanı Yasemin Çandır'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.  



    Kayseri'de ' Uzman Gözüyle'  adlı Tv Prorgamınında moderatörlüğünü yapan Yasemin Çandır'a bizlerde AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi ileliyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

    Haber: AYAKLIGASTE.COM

     


    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum