• Reklam

SON DAKİKA 28 ŞUBAT 2022 TARİHLİ KORANA TABLOSU AÇIKLANDI: VAKA SAYISI DÜŞÜŞTE!

Sağlık Bakanlığı son 24 saatteki Koronavirüs tablosunu açıkladı. Rakamlar sevindirmeye devam etti. Son 3 gündeki düşüş bugünde devam etti.

SON DAKİKA 28 ŞUBAT 2022 TARİHLİ KORANA TABLOSU AÇIKLANDI: VAKA SAYISI DÜŞÜŞTE!
28 Şubat 2022 - 20:12 - Güncelleme: 28 Şubat 2022 - 20:52
Sağlık Bakanlığı son 24 saatteki Koronavirüs tablosunu açıkladı. Rakamlar sevindirmeye devam etti. Son 3 gündeki düşüş bugünde devam etti. Koronavirüste son 24 saatte 213 kişi hayatını kaybetti  64 bin 275 kişinin testi ise pozitif çıktı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi: 

İyi Haber: Omicron varyantının ilk görüldüğü şehirlerde vakalar hızlı bir artış göstermiş, izleyen haftalarda sayılar düşmüştü. Şimdi aynı durumu ülke genelinde yaşıyoruz. Uyarı: Salgın gündemden düşmeye başlasa da virüs varlığını koruyor. Aşı konusunda ihmalkâr olmamalıyız.

Bakan Koca Nijerya ile de sağlık alanında bir dizi anlaşma yaptıklarını duyurdu. Bakan Koca Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Nijerya Sağlık Bakanı Dr. Osagie Ehanire ile “Sağlık ve Tıp Bilimleri Alanlarında İş Birliğine Dair Mutabakat Zaptı”nı imzaladık. Nijerya’nın Ankara Büyükelçiliği ile Bakanlığımız Uluslararası Sağlık Hizmetleri arasında da tedavi anlaşması imzalandı. Her iki ülkeye hayırlı olsun." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum