CHP'Lİ AŞKIN GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI'YA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"

2 HAZİRAN SEÇİMİ ÖNCESİ SAHAYA İNEN CHP’Lİ AŞKIN GENÇ: “HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI’YA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ” 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li adayın kazandığı Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde MHP’li yetkililerin itirazı sonucu iptal edilen ve 2 Haziran’da tekrarlanacak seçim öncesi CHP’liler sahaya çıktı.

CHP'Lİ AŞKIN GENÇ: "HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI'YA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ"
05 Mayıs 2024 - 13:06
2 HAZİRAN SEÇİMİ ÖNCESİ SAHAYA İNEN CHP’Lİ AŞKIN GENÇ: “HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİN FARKINDAYIZ. 2 HAZİRAN GÜNÜ PINARBAŞI’YA BAHARI TEKRAR GETİRECEĞİZ”

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’li adayın kazandığı Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde MHP’li yetkililerin itirazı sonucu iptal edilen ve 2 Haziran’da tekrarlanacak seçim öncesi CHP’liler sahaya çıktı. Belediye Başkan adayı Deniz Yağan ile seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Halkımızın bize olan güveninin farkındayız. 2 Haziran günü Pınarbaşı’ya baharı tekrar getireceğiz” açıklamasını yaptı.

31 Mart yerel seçimlerinde Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yapılan oy sayımlarında, CHP’nin adayı Deniz Yağan 5 bin 82 oyla birinci seçilirken Cumhur İttifakı adayı MenduhUzunluoğlu ise 4 bin 758 oy alarak ikinci oldu.MHP’li yetkililer, mühürsüz oy torbaları kullanıldığı iddiasıyla seçimin iptal edilmesi için Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu’na başvurdu.

Yapılan başvuruyu değerlendiren İlçe Seçim Kurulu, aynı zarftaki muhtarlık ve büyükşehir pusulalarını geçerli sayarken, ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği pusulalarını iptal ederek seçimlerin yenilenmesine karar verdi. YSK, CHP’nin Kayseri’nin Pınarbaşı Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliği seçimlerinin iptaline karşı yaptığı itirazı reddetti. Pınarbaşı’nda iptal edilen seçimler 2 Haziran’da yenilenecek.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Belediye Başkan adayı Deniz Yağan ve İlçe Başkanı Eser Çetinkaya ile seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Haftasonu önce merkez ve yeni sanayide esnaf ve vatandaşlar ile buluşan Genç, Demirciören, Söğütlü, Aygörmez, Devederesi, Akören, Kuşçular, Panlı, Tözgün, Hassa, Yağlıpınar, Tersakan, İnliören, Cinliören mahallelerinde vatandaş ile bir araya geldi.

CHP’li Genç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşların hizmet ve sosyal belediyecilik istediğini belirterek; “Halkımızın bize olan güveninin farkındayız. 2 Haziran günü Pınarbaşı’ya baharı tekrar getireceğiz” açıklamasını yaptı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum