KAYSERİ'DE İKİ KOLUNUDA ÇALIŞTIĞI İŞ KAZASINDA KAYBEDEN GENÇ KIZIN BİYONİK KOLLARI TAKILDI

Kayseri'de geçtiğimiz yaz aile bütçesine katkıda bulunmak için bir iş yerinde çalışırken iş kazasında iki kolunu kaybeden genç kızın biyonik kolları takıldı.

KAYSERİ'DE İKİ KOLUNUDA ÇALIŞTIĞI İŞ KAZASINDA KAYBEDEN GENÇ KIZIN BİYONİK KOLLARI TAKILDI
28 Şubat 2022 - 19:53
Üniversite öğrencisi genç biyonik kolları ile kahve yaptı, kolonya ikram etti, odayı pas pas yaptı bulaşık makinasına bulaşık dizdi. Genç kızın mutluluğuna ise diyecek yoktu. 

Kayseri Kızılay'ın organizesinde yapılan bir çalışma mutlu sonla neticelendi. Aile bütçesine katkıda bulunmak amacı ile bir işletmede hamur açma makinesinde iki elini birden kaybeden genç bir kızımıza biyonik kol takılarak ellerini kullanmaya başladı.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa Palancıoğlu'nun önderliğinde yapılan çalışmalar ve desteklerle hayırsever iş adamlarının ve Akdeniz İhracatçılar Birliği’nin de özverili gayret ve katkılarıyla toplanan 150.000 Euro maliyetindeki ileri teknoloji ile donatılmış biyonik kollar yurt dışından getirtilerek genç kızımızın günlük faaliyetlerini yeniden yürütmesine yardımcı olacak şekilde monte edildi.



Kayseri Kızılay Şube Başkanı Cafer Beydilli, "Biyonik kolların hazır hale getirilmesi için uzman ekipler tarafından bir aylık eğitim verildi. Kayseri Kızılay olarak bu hayırlı bir hizmete emeği geçen, katkıda bulunan ve önderlik eden herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz." dedi. 





Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum