SAMET KOÇ: BEŞİKTAŞ'IN BU YAKIŞIKSIZ PAYLAŞIMINI KINIYORUM!

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet , Onur Bulut'un sözleşmesini tek taraflı feshetdiğini ancak Onur'un kesinlikle tek taraflı fesih etme yetkisinin bulunmadığını belirtti. Samet Koç Beşiktaş Kulübünü'de sert bir şekilde eleştirdi

SAMET KOÇ: BEŞİKTAŞ'IN BU YAKIŞIKSIZ PAYLAŞIMINI KINIYORUM!
08 Şubat 2023 - 19:12 - Güncelleme: 08 Şubat 2023 - 19:18
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü Batuhan Samet , Onur Bulut'un sözleşmesini tek taraflı feshetdiğini ancak Onur'un kesinlikle tek taraflı fesih etme yetkisinin bulunmadığını belirtti.

Samet Koç, Onur Bulut ile anlaştık diye paylaşım yapan Beşiktaş Kulübü'ne de sert dille eleştirerek, "Beşiktaş kulübünün yaptığı bu yakışıksız paylaşımı kınıyorum. Gerçekten gündeminiz Onur mu" dedi. 

'Onur Bulut ile anlaştık diye paylaşım yapan Beşiktaş Kulübü'ne sert tepki! 

Basın Sözcüsü Batuhan Samet Koç, Beşiktaş Kulübünü sosyal medya hesabından Onur Bulut ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar anlaştıklarını duyurduğunu ancak bunun kesinlikle sözkonusu olamayacağını söyledi. 

Samet Koç, "Ülkenin 7 gün yas ilan ettiği bir ortamda Beşiktaş kulübünün yaptığı bu yakışıksız paylaşımı kınıyorum. Gerçekten gündeminiz Onur mu ?" diye Beşiktaş yönetimini eleştirdi. 

Beşiktaş'ın işte o skandal paylaşımı:



Batuhan Samet Koç, sözlerine şöyle devam etti:

Tüm konsantrasyonumuzu deprem yardımına ayırdığımız bugün, biz kulüp olarak depremzedelere daha fazla nasıl yardım edebiliriz diye uğraştayız. Kayseri’de fırınları kapatıp tırlar kiralayan kulübümüz ekmek peşindedir. Beşiktaş kulübünün yaptığı bu davranışa acımızın hafiflediği milletimizin yasının bittiği günlerde konuyla alakalı açıklama yapacağız." 


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum