PELİN GÜNDEŞ BAKIR İYİ PARTİ'DEN KAYSERİ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır İYİ Parti Kayseri Milletvekilliği için aday adayı oldu. Önceki dönem AK Parti Kayseri Millitvekili olan ve 2019’da AK Parti’den ihraç edilen Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır İYİ Parti'den Kayseri Milletvekiliği için aday adaylık başvurusunu resmen yaptı.

PELİN GÜNDEŞ BAKIR İYİ PARTİ'DEN KAYSERİ MİLLETVEKİLLİĞİ İÇİN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI
24 Mart 2023 - 09:24
Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır İYİ Parti Kayseri Milletvekilliği için aday adayı oldu. Önceki dönem AK Parti Kayseri Millitvekili olan  ve 2019’da AK Parti’den ihraç edilen Prof.Dr. Pelin Gündeş Bakır  İYİ Parti'den Kayseri Milletvekiliği için aday adaylık başvurusunu resmen yaptı. 

2011-2012 dönemi AK  Parti  Milletvekili Halen İstanbul Teknik Üniversitesi ( İTÜ ) öğretim üyesi Pelin Gündeş Bakır'ın   Ankara’da İYİ Parti'nin  üst yönetimi ile yoğun bir diyalog halinde olduğu konuşulmuştu. Pelin Gündeş Bakır, bu temasların ardından önceki gün İYİ PARTİ Genel Merkezi'ne giderek Kayseri’den milletvekilliği için aday adaylık başvurusunu resmen yapmış oldu. Pelin Gündeş Bakar'ın Kayseri'den  İYİ Parti’ye liste başı  olarak aday gösterilmesinin sürpriz olmayacağı konuşuluyor.

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum