ÖZDEMİR GROUP İNTERMOB MOBİLYA YAN SANAYİ FUARI'NDA

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group,  22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nda yerini aldı.

ÖZDEMİR GROUP İNTERMOB MOBİLYA YAN SANAYİ FUARI'NDA
23 Ekim 2022 - 11:04 - Güncelleme: 23 Ekim 2022 - 11:31
İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları Fuarı 22 Ekim'de açıldı

Ahşap, orman ürünleri ve teknolojileri alanlarında trendlerin belirlendiği, mobilya yan sanayi ve aksesuarları sektörlerinin öncü firmalarının en yeni ürün ve hizmetlerini görücüye çıkardığı, yerli ve yabancı ziyaretçi açısından etkin ve verimli bir pazarlama alt yapısı oluşturan İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı 22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde.

ÖZDEMİR GROUP TA FUARDAKİ YERİNİ ALDI

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren, boya ve orman ürünlerinin yanına keçeden karkas yaya, elyaftan telaya, süngerden zımba teline kadar yüzlerce ürün yelpazesine sahip olan yaptığı üretim ve ihracat ile de Kayseri ekonomisine ve istihdama ciddi katkılar sağlayan ülke ekonomisine di yine ciddi bir katma değer sağlayan Özdemir Group, önemli bir fuara daha katıldı.

Özdemir Group  22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nda yerini aldı.



Özdemir Group 5 Ekim'de de yine İstanbul'da  İBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı'na katılmıştı

5-9 Ekim tarihleri arasında da yine İstanbul'da gerçekleştirilen ve 300'ün üzerinde lider firma ve üreticinin katıldığı İBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuar'nda da başarılı bir şekilde yer alan Kayseri'nin köklü firmalarından Özdemir Group  İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'na da katıldı ve dünyaca ünlü firmalar arasında yine yerini aldı. 



ŞEREF ÖZDEMİR: BU FUARLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

5 Ekim'de gerçekleştirilen İBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuar'nda başarılı bir şekilde yer aldıklarını kaydeden Önceki dönem OSB Başkan Vekili  ve Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili iş insanı Şeref Özdemir: "Bu fuarlar bizim için çok önemli ve kurumsal olarak çok önemsiyoruz.  İBIA Expo - Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı umduğumuzdan çok daha iyi geçti. Öellikle da yurt dışı müşterilerimiz fazlasıyla ilgi gösterdi  Hamdolsun çok verimliydi. Özellikle yurt dışı görüşmeleri de  gayet olumlu ve başarılı geçti. İnşallah bu görüşmelerin geri dönüşlerini de  olumlu yönde bekliyoruz" dedi.

Şeref Özdemir: İNTERMOB Mobilya fuarında da bekleni yüksek

Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili iş insanı Şeref Özdemir, 22-26 Ekim 2022 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen  İNTERMOB Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı'nda da Özdemir Group olarak yerlerini aldıklarını belirttti.



Şeref Özdemir, "Bu fuarda özellikle bizim yer aldığımız sektör açısından oldukça önemli bir fuar. Burada da yerimizi aldık. Aynı şekilde bir önceki fuarda olduğu gibi yine özellikle yurt dışı bağlantıları yönünden önemli bir kazanım olacağını düşünüyoruz. Profesyonel bir ekiple fuara katılıyoruz. Memleketimize ve Özdemir Grouy'a hayırlı uğurlu olsun inşallah" dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum