İLHAN ÖĞRETMEN FECİ KAZADA CAN VERDİ EŞİ LEYLA ÖĞRETMEN İSE AĞIR YARALI!

Kayseri-Niğde karayolunda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen feci kazada emekli öğretmen İlhan Emre hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve öğretmen olan eşi Leyla Emre ise ağır yaralandı. Yaralı Leyla Emre Kayseri Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Mustafa Tatar İlkokulu sinif ogretmeni

İLHAN ÖĞRETMEN FECİ KAZADA CAN VERDİ EŞİ LEYLA ÖĞRETMEN İSE AĞIR YARALI!
22 Ekim 2022 - 17:48 - Güncelleme: 22 Ekim 2022 - 18:28
Kayseri-Niğde karayolunda henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana gelen feci kazada emekli öğretmen İlhan Emre hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan ve öğretmen olan eşi Leyla Emre ise ağır yaralandı. Mustafa Tatar İlkokulu'nda  sinif ogretmeni  olan Yaralı Leyla Emre Kayseri Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavisi sürüyor. 

Niğde'den Kayseri yönüne gitmekte olan İlhan Emre Yönetimindeki otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak 5-6 kez takla attığı ve tarlaya savrulduğu bildirildi daha sonra olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevkedildi.


Yapılan incelemede ise meydana gelen kazada emekli öğretmen olduğu tespit edilen İlhan Emre'nın olay yerinde hayatını kaybettiği eşi Leyla Emre'nin ise ağır yaralı olarak  Şehir Hastanesi'ne kaldırıldığı ifade edildi. 

Kazada ağır yaralanan Leyla Emre'nin tedavisi devam ediyor. Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmasını da sürdürüyor. 

Kazayı duyan Mustafa Tatar İlkokulu sinif ogretmeni olan  Leyla Öğretmenin yakın arkadaşları ve öğrencilerinin ise okula akın ettiği ve öğretmenlerinin biran önce sağlığına kavuşması için dua ettikleri de kaydedildi. 

İlhan Hoca'nın mesai arkadaşları Atlas Hisarcıklıoğlu Anadolu Fen Lisesi çalışanları  ise başsağlığı mesajı paylaştı:



Bizlerde Ayaklıgaste.com ailesi olarak hayatını kaybeden İlhan Öğretmen'e Allah'tan rahmet yaralı olarak tedavisi devam eden Leyla Öğretmen'e de acil şifalar diliyoruz.

Haber: Mustafa DURAN /  AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum