• Reklam

ÖZDEMİR GROUP AUTOMECHANİKA DUABİ 2022 FUARINDA YERİNİ ALDI

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün önemli kuruluşlarından Özdemir Group yurt dışında Dubai'de gerçekleştirilen Automechanika Dubai 2022 fuar organizasyonunda Kayseri'den sadece tek firma olarak yerini aldı ve şehrimizi gururlandırdı.

ÖZDEMİR GROUP AUTOMECHANİKA DUABİ 2022 FUARINDA YERİNİ ALDI
22 Kasım 2022 - 11:17 - Güncelleme: 22 Kasım 2022 - 11:52
ÖZDEMİR GROUP ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYONA KATILDI. ÖZDEMİR GROUP DUBAİDE DÜZENLENEN  AUTOMECHANİKA DUABİ 2022 FUARINDA YERİNİ ALDI

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group yurt dışında Dubai'de gerçekleştirilen Automechanika Dubai 2022   fuar organizasyonunda Kayseri firması olarak yerini aldı ve şehrimizi gururlandırdı.  



Kayseri'den  Özdemir Goup'un da yer aldığı 22-24 Kasım 2022 tarihlerinde BAE Dubai Emirliği’nde kapılarını açan fuar Messe Frankfurt tarafından 18. defa organize ediliyor.

 Önceki dönem OSB Başkan Vekili  ve Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili iş insanı Şeref Özdemir Dünya çapında  bir organizasyon olan Automechanika Dubai 2022 fuarı ile ilgili şu bilgileri verdi:  " 15 farklı ülkede 17 etkinlik düzenleyen Automechanika, uluslararası satış sonrası otomotiv endüstrisinin yeni ürünlerini yeni tedarikçi ve profesyonellerle karşılaştırıyor. Ulaşılması zor pazarlar için kilit platform görevini üstlenen Automechanika Dubai, hedeflediği Afrika, BDT Ülkeleri, Asya ve Orta Doğu arasında güçlü işbirliklerine sahne oluyor. Özdemir Group olarak böylesine önemli bir organizasyona katılmak bizim için çok önemli. Hem ülkemizi hem de Kayseri'yi bu fuarda gururla temsil ediyoruz." dedi. 



ÖZDEMİR GROUP'UN STANDINI BAE TİCARET ATEŞESİ'DE ZİYARET ETTİ

Dubai'de gerçekleştirilen Automechanika Dubai 2022'de yerini alan Özdemir Group'un standını  BAE Türk Ticaret ateşesi de ziyaret etti. Ticaret Ataşesi burada Özdemir Group Pönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir ile bir süre görüştü ve firmanın faaliyetleri hakkında bilgi aldı. 

Firma Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Özdemir fuarın başarılı bir şekilde geçtiğini ve özellikle yurt dışı bağlantılarının yapılması adına çok önemli bir organizasyon olduğunu söyledi. Özdemir Dubai'deki fuara Kayseri'den sadece kendi firmalarının katıldığını da söyledi Özdemir önümüzdeki dönemde de gerek yurt içi gerekse yurt dışında böylesine etkili ve önemli organizasyonlarda Özdemir Group olarak yer almaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum