Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde Vergi konulu program

    NNYU ile Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (ORSİFED) İş Birliği ile 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 09.30’da NNYU Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezinde ''Vergi Mükelleflerinin Fırsat ve Riskleri'' konulu Kayseri Kongresi ve Forum gerçekleştirilecek olan . Konuya ilişkin program ise şöyle:

    Nuh Naci Yazgan Üniversitesinde Vergi konulu program
    07 Temmuz 2023 - 12:17
    NNYU   ile Orta Anadolu Girişim ve İş Dünyası Federasyonu (ORSİFED) İş Birliği ile 12 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 09.30’da NNYU Süleyman Çetinsaya Kültür Merkezinde  ''Vergi Mükelleflerinin Fırsat ve Riskleri'' konulu Kayseri Kongresi ve Forum gerçekleştirilecek olan . Konuya ilişkin program ise şöyle: 

    Açılış Konuşmaları: 09.30-10.00 *Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Somuncu/Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hukuk Fakültesi/Kongre Başkanı *Prof. Dr. Ahmet Fazıl ÖZSOYLU/Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü/Kongre Onursal Başkanı *YMM Soner Türküm/ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı *Ahmet Kaya/Maliye Okulu Mezunları Derneği Başkanı BİRİNCİ OTURUM: 10.00-11.00 MODERATÖR: Prof. Dr. Ahmet AK – Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Üyümez- Anadolu Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü Öğretim Üyesi “Vergi Uyuşmazlığının Sona Erdirmesinde Kullanılabilecek Yöntemler” Doç. Dr. Doğan GÖKBEL – Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi “Sınır Ötesi Ticari Bilgilerin Devletlerarası Paylaşımında Gizlilik Hakkı” Doç. Dr. Serkan AĞAR – Ankara Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi “Şirketler ile Gerçek Kişi Ortakları Arasındaki Dövize Dayalı Borç-Alacak İlişkisi” Dr. Ahmet SOMUNCU – Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi “Vergi Suçlarında Değişim ve Dönüşüm” ÇAY-KAHVE ARASI-15 Dakika İKİNCİ OTURUM/11.15-12.15 MODERATÖR: Prof. Dr. Onur Gözbaşı- Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İİBF Öğretim Üyesi Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İlhan KÜÇÜKKAPLAN – Pamukkale Üniversitesi Öğretim Üyesi “Sermaye Yapısının Güçlendirilmesinde Halka Arz Yöntemi” Doç. Dr. Memduh ASLAN – Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi “İşletme Sermayesi İhtiyacının Giderilmesinde Dijital Ticari Para Kullanımı” Mustafa Kemal BULUT – Gümrük ve Dış Ticaret Danışmanı “Dış Ticarette Gümrük Vergileri Yükünün Stratejik Yönetimi: Riskler ve Fırsatlar” Dr. Arda SÜAR – İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi “Yeni Nesil Pazarlara Girişin Satış Hacmine Sağladığı Avantajlar” 12.15-13.15 ÖĞLEN ARASI ÜÇÜNCÜ OTURUM: 13.15-15.15 ORSİFED AKADEMİK SUNUMLARI YMM Soner Türküm- ORSİFED Yönetim Kurulu Başkanı “Gayrimenkullerde vergileme ve yatırımlara etkisi” Av. Murat Çolak/ORSİFED Denetim Kurulu Başkanı İbrahim Yılmaz/ Kaysiad Yönetim Kurulu Başkanı -Erdağ Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İDARE /DANIŞMAN/MÜKELLEF FORUMU KONUŞMACILARI Kayseri Sanayi Odası Kayseri Ticaret Odası SMMM Ali Yedikaya-Kayseri SMMM Odası Başkanı “Vergi idaresi ile mükellef/meslek mensuplarının iletişim yolları ve yaş

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum