MİMARSİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AKKUM: HERKESİN ARAYIP SORDUĞU DEĞİL, HERKESİ ARAYIP SORAN HİZMET EDEN BİR MUHTAR OLACAĞIM

31 Mart seçimleri öncesi özellikle mahalle muhtarlıklarında büyük bir yarış başladı. Muhtar adayları bir bir adaylıklarını açıklayarak  seçim çalışmalarına başlamış durumda. Bunlardan birtanesi ise Kocasinan ilçesi Mimarsinan Mahallesi. Mimarsinan Mahallesi'nin adayı Hüseyin Akkum saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

MİMARSİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AKKUM: HERKESİN ARAYIP SORDUĞU DEĞİL, HERKESİ ARAYIP SORAN HİZMET EDEN BİR MUHTAR OLACAĞIM
06 Ocak 2024 - 13:33 - Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 15:38
MİMARSİNAN MAHALLESİ MUHTAR ADAYI AKKUM: ARANAN DEĞİL ARAYIP SORAN HİZMET EDEN BİR MUHTAR OLACAĞIM

31 Mart seçimleri öncesi özellikle mahalle muhtarlıklarında büyük bir yarış başladı. Muhtar adayları bir bir adaylıklarını açıklayarak seçim çalışmalarına başlamış durumda.

"Mahalle halkının derdine derman olacağım" 

Bunlardan bir tanesi de Kocasinan ilçesi  Mimarsinan Mahallesi muhtar adayı Hüseyin Akkum Hüseyin Akkum seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hüseyin Akkum herkesin arayıp sorduğu değil, herkesi arayıp soran bir muhtar olacağım" dedi. Evli ve 2 çocuk babası olan Hüseyin Akkum mahalleli tarafından da çok seviliyor. 

"İyi hizmet herkesin hakkı" sloganı ile yola çıkan muhtar adayı Hüseyin Akkum Mimarsinan Mahallesi'nde değişimin zamanının geldiğini söyledi. AKK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık şirketinin de sahibi olan  Hüseyin Akkum 40 yıldır yaşağı mahallede insanların derdine derman olmak için çalışacağını söyledi. 



Hizmet için aday oldum

Hizmet için olduğunu vatandaşların hizmetkarı olacağını kaydeden Hüseyin Akkum, 
"Bir mahallede olması gereken ne varsa yapılması gereken ne varsa her şeyiyle canla başla çalışıp elimden geleni yapacağım. " dedi. 

Ev hanımlarına yönelik proje yapacağız

Muhtar adayı Hüseyin Akkum özellikle ev hanımları için çok önemli projeler geliştireceklerini mahallede kermesler düzenleyerek ev hanımlarımız burada satış yaparak gelir elde edecek. Çocuklarımız içinde ücretsiz etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca sokak hayvanları için çalışmalar yapacağız." 



Projelerini anlatan Hüseyin Akkum, "Göreve gelir gelmez öncelikle  Parklarımız, okullarımız, sosyal tesislerimiz,camilerimiz,cami wclerimiz,gerçekten ihtiyaç sahibi olan insanlarımızın sesi olacağız." dedi.

"Mahallemiz için herkesin kapısını çalacağız"

Akkum, şöyle devam etti; "Bu işlerle alakalı çalınması gereken hangi kapı varsa gidilmesi gereken hangi kurum varsa gideceğiz masa başında oturan değil gezen her şeyden haberdar olan biri olacağım mahalleme güzel şeyler katmak için çıktım bu yola destek sizden Allah'ın izniyle hizmet bizden saygılarımla " 



"Herkesin aradığı değil herkesi arayıp soran muhtar olacağım"

Herkesin aradığı değil mahalle sakinlerinin her an yanında olan, derdini soran bir muhtar olarak çalışacağını söyleyen Hüseyin Akkum, " Mimarsinan Mahllesi muhtar adayı Adaylığımı açıkladığım günden bu güne kadar arayan msj atan destek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunarım iyi ki varsınız Allah'ım herkesten Razı olsun" dedi. 

"Mahallemizde yanlız yaşayan yaşlılarımızı unutmayacağız"

Muhtar Adayı Hüseyin Akkum Mimarsinan Mahallesi  sınırları içinde yanlız yaşayan yaşyılarıda unutmadı. Akkum bunun içinde örnek bir çalışma yapacaklarını anlattı. Akkum, "Mahallemizde yanlız yaşayan yaşlılarımız var. Bu vatandaşlarımız bazan dışarı ekmek almaya dahi çıkamıyor alışveriş yapamıyor. Bunlar için mahallemizde özellikle gönüllük esasına dayalı bir ekip oluşturacağız. Bu ekipte görev almak isteyen gençlerimiz yada diğer vatandaşlarımızla bu yaşlı insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi. 

Haber: Mustafa DURAN/ AYAKIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum