KTO MECLİS ÜYESİ FATİH MEHMET AKKAŞ KTO ÜYELERİNİ 1 EKİM 2022'DE YAPILACAK GENEL KURULDA OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş, 1 Ekim'de yapılacak olan KTO seçimlerinde tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.

KTO MECLİS ÜYESİ FATİH MEHMET AKKAŞ KTO ÜYELERİNİ 1 EKİM 2022'DE YAPILACAK GENEL KURULDA OY KULLANMAYA DAVET ETTİ
09 Eylül 2022 - 13:56 - Güncelleme: 09 Eylül 2022 - 14:18
KTO Meclis Üyesi Fatih Mehmet Akkaş, 1 Ekim'de yapılacak olan  KTO seçimlerinde tüm üyeleri oy kullanmaya davet etti.

SEÇİMLER 1 EKİM 2022'DE 

AKKAŞ Mühendislik ltd şti yön kurulu başkanı ve Kayseri Ticaret odası Meclis Üyesi Fatih Mehmet AKKAŞ  yaptığı açıklamada, "Bütün sektörlerdeki arkadaşlarımızı ,hemşehrilerimizi, meslektaşlarımızı , 01.10.2022 tarihinde yapılacak olan  Ticaret Odası seçimlerinde oy kullanmaya davet ediyorum." dedi.

DÜNYA TİCARET MERKEZİNDE YAPILACAK

1 Ekim'de yapılacak seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan Akkaş, şu ifadelere yer verdi: "Kayseri Dünya Ticaret merkezinde yapılacak olan oda seçimlerimizin huzur içerisinde geçmesi temennisi ile , şehrimiz adına bir demokrasi göstergesi olacağını düşünüyorum." dedi.

AKKAŞ SEÇİMDE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU

AKKAŞ Mühendislik ltd şti yön kurulu başkanı ve Kayseri Ticaret odası Meclis Üyesi Fatih Mehmet AKKAŞ   seçimlerde üye arkadaşlarına seslenerek destek çağrısında bulundu. Akkaş şöyle devam etti: "Tüm paydaşlarımızı seçimlerde bizleri desteklemeye bekliyorum. Ömer Gülsoy başkanın önderliğinde çıktığımız bu hizmet yolunda , herkesi birlik olamaya çağırıyor, ‘ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ‘ diyorum." dedi. 

Fatih Mehmet Akkaş ayrıca, şu ifadelere yer verdi: "9 EYLÜL ümüzü tüm Türkiye ve güzel İzmir'imize itafen kutluyorum . Güzel ülkemizi sürdürebilir , yaşanan ve yaşayan ülke konumunda tutmak için var gücümüzle çalışıp, kimseye muhtaç etmeyeceğiz."



Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum