KAYSERİSPORLU MERT ÇETİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Kayserispor'un yeni transferi Mert Çetin, kulüben sağlık sponsoru Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

KAYSERİSPORLU MERT ÇETİN SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
18 Ocak 2022 - 23:25 - Güncelleme: 18 Ocak 2022 - 23:31
Kayserispor'un yeni transferi Mert Çetin, kulüben sağlık sponsoru  Acıbadem Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti.

Kayserispor için elinden geleni yapacağını söyleyen Mert Çetin: 
“Bende bu takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Çok motive bir şekilde buraya geldim. Hedeflerimden vazgeçmedim. Kendimi sahada göstermek istiyorum. Milli Takım benim için çok önemli. Burada kendimi yeniden gösterip Milli Takım’da tekrardan forma giymek istiyorum.” dedi.  Mert Çetin şöyle devam etti: “Ahmet Çalık’ı kaybettik, burada olamadım gerçekten çok üzgünüm. Ahmet ağabeye Allah’tan rahmet diliyorum. Kayseri’deyim, buraya gelmemde büyük rolü olan Berna Başkan’a ve Hikmet Hocama çok teşekkür ediyorum. Bana güvendiler…”

ARİF KOCAMAN: KAYSERİ'DE OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM



İmza töreninde konuşan Arif Kocaman ise Kayserispor'da olmaktan çok mutluğu olduğunu söyledi. Arif Kocaman, "“Önceki kulübüm Sakaryaspor'a bu günlere gelmemde emeği olan herkese teşekkür ederim. Berna Başkan ve Hikmet hocaya bana güvendikleri için teşekkür ederim. Bu kulüp için elimden gelen her şeyi yapacağım.” dedi.

ABDULKADİR PARMAK 



Abdulkadir Parmak:  “Başkanımız Berna Gözbaşı’na ve Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman’a teşekkür etmek istiyorum. Beni istediklerini bana açık bir şekilde hissettirdiler. Bu benim için çok önemliydi. Elimden gelenin en iyisini yapacağım ve bana inanları mahçup etmeyeceğim.”

ANDREA BERTOLACCİ



Andrea Bertolacci “Öncelikle Yukatel Kayserispor’a ve Başkanımız Berna Gözbaşı’na çok teşekkür etmek istiyorum. Burda olmaktan çok mutluyum. Takımımızın hedeflerine yardımcı olmak istiyorum. Kendimi sahada göstermek istiyorum.”
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum