KAYSERİSPOR'UN YENİ HOCASI ÇAĞDAŞ ATAN!

Ömer Erdoğan ile ön anlaşma yapan daha sonra Ömer Erdoğan'ın anlaşmaktan vazgeçtiği Kayserispor, bu göreve Alanyaspor'un eski çalıştırıcısı Çağdaş Atan'ı getirdi. Taraftar ön anlaşmayı yaptı resmi sözleşmenin bir kaç gün içinde imzalanması bekleniyor

KAYSERİSPOR'UN YENİ HOCASI ÇAĞDAŞ ATAN!
16 Haziran 2022 - 07:35 - Güncelleme: 16 Haziran 2022 - 08:05
Ömer  Erdoğan ile ön anlaşma yapan daha sonra Ömer Erdoğan'ın anlaşmaktan vazgeçtiği Kayserispor, bu göreve Alanyaspor'un eski çalıştırıcısı Çağdaş Atan'ı getirdi. Taraftar ön anlaşmayı yaptı resmi sözleşmenin bir kaç gün içinde imzalanması bekleniyor

42 Yaşındaki Teknik adamın antrenörlük kariyeri Alanyaspor'da başladı. 2020-2021 sezonunda Alanyaspor'un başında teknik direktör olarak görev yapan Çağdaş Atan ile Alanyaspor o sezon 60 puanla ligi 7. sırada tamamladı.

Geçen sezonda lige Çağdaş Atan ile başlayan Alanyaspor ilk 3 haftada alınan 2 yenilgi ve 1 beraberliğin ardından Çağdaş Atan ile yollarını ayırdı.  Çağdaş Atan daha sonra herhangi bir takım çalıştırmadı Çağdaş Atan Kayserispor'un yeni sezonda takımın başında olacak.

5 YIL SONRA YENİDEN KAYSERİ'YE

Kayserispor ile anlaştığını resmi twitter hesabından duyuran Çağdaş Atan 'Beş Yıl sonra yeniden Kayseri'ye' diye başlık attı. 

Çağdaş Atan resmi hesabından 2 twietter hesabından 1 twit atarak şu ifadelere yer verdi paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

* Beş yıl sonra yeniden Kayseri’ye, Büyük Kayserispor camiasına, bu kez teknik direktör olarak dönmenin gururunu yaşıyorum. Sayın Başkan Berna Gözbaşı’nın vizyonu doğrultusunda, mevcut kadromuz üzerine artı değer katmak ilk hedefimiz. Farkımızı oyunumuzla yaratacağız.

* Hedefimiz, oynayacağı futbolla Yukatel Kayserispor’u ligde benzersiz bir takım haline getirmek, tarafsız futbolseverlerin dahi kalbini kazanmak. Söz veriyorum ki çok çalışacağız ve Kayseri şehrini sahada hak ettiği gibi temsil edeceğiz. Hayalimiz, bütçelerden büyük. Saygılarımla.

İşte Çağdaş Atan'ın o paylaşımı:



KAYSERİSPOR KULÜBÜ  RESMİ HESAPTAN DUYURDU

Kayserispor Kulübü'de Çağdaş Atan'ı resmi hesabından şu duyurdu. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz Teknik Direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varmıştır. Büyük Kayserispor camiasına hayırlı olsun

İşte o paylaşım



Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum