• Reklam

KAYSERİSPOR KONYASPOR'A MAĞLUP OLDU: TRİBÜNLER HİKMET KARAMAN'I İSTİFAYA ÇAĞIRDI!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor öne geçtiği bir karşılaşmadan yine puansız ayrıldı. Sarı-Kırmızılı ekip konuk ettiği Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmada 2-0 öne geçmişti ancak daha sonra gelen 3 gole engel olamadı. Maç sonrasında tribünler "Hikmet Karaman istifa" diye çağırdı.

KAYSERİSPOR KONYASPOR'A MAĞLUP OLDU: TRİBÜNLER HİKMET KARAMAN'I İSTİFAYA ÇAĞIRDI!
13 Mart 2022 - 23:39 - Güncelleme: 14 Mart 2022 - 00:07
ÖNE GEÇTİĞİ KONYASPOR MAÇINDA 3-2 MAĞLUP!

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor öne geçtiği bir karşılaşmadan yine puansız ayrıldı. Son haftalarda ligdeki kötü performansı ile dikkat çeken Sarı-Kırmızılı ekip Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Konyaspor'a 3-2 mağlup oldu. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmada 2-0 öne geçmişti. Ancak daha sonra gelen 3 gole engel olamadı. 



Kayserispor ilk 15 dakika 2-0 öne geçti..

Kayserispor 7. dakikada Abdulkadir Parmak 14. dakikada ise Gavranoviç'in golleri ile 2-0 üstünlüğü yakaladı. Kayserispor bu dakikalardan sonra oyun üstünlüğünü ise rakip Konyaspor'a bıraktı.

İttifak Holding Konyaspor'a galibiyeti getiren golleri Guilherme ve Cikalleshi (2) kaydetti. 
Rakip Konyaspor, 41. dakikada  Hadziahmetovic, ceza sahasında Carole ile girdiği ikili mücadelede yerde kaldı ve maçın hakemi Yasin Kol penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Guilherme topu filelerle buluştururken skoru da 2-1'e taşımış oldu. 



Konuk ekip konyaspor, maçın 52. dakikasında Cikalleshi 'nin golü ile eşitliği yakaladı.  61. dakikada ise yine  Cikalleshi'in golü geldi ve bu dakikadan sonra gol olmayında karşılaşma 3-2 Kayserispor'un yenilgisi ile sona erdi.

Kayserispor Trbzonspor deplasmanı, geçen hafta içerde Alanyaspor yenilgisi ve bu hafta da yine sahasında Konyaspor'a karşı aldığı yenilgi ile 3 hafta üst üste üçüncü yenilgisini almış oldu. Bu sonuçla Kayserispor 38 puanda kalırken Konyaspor puanını 55'e çıkarttı. 

  Kayserispor öne geçtiği maçlarda 31 puan kaybetti.

Kayserispor Konyaspor maçında da öne geçtiği maçta yin ekaybetti. Sarı-Kırmızılı ekip geride kalan 29 haftada oynadığı karşılaşmalarda toplamda 31 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılı ekip 2007-2008 sezonunda bu yana öne geçipte maç kaybeden takımlar sıralamasında en fazla takım olarak da kayıtlara geçti. 



Tribünler Hikmet Karaman istifa diye çağırdı!

Karşılaşma sonrasında Kadir Has Stadında tribünler Teknik Direktör Hikmet Karaman'a tepkilerini dile getirdi ve "Hikmet Karaman İstifa" diye bağırdı. Hikmet Karaman yönetimindeki Kayserispor Türkiye kupasında ise Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi güçlü takımları eleyerek yarı finale yükselmişti.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Yasin Kol, Mehmet Kısal, İbrahim Bozbey
Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Onur Bulut, Hosseini, Attamah (Dk. 84 Gökhan Sazdağı), Carole (Dk. 84 Ramazan Civelek), Uğur Demirok, Abdulkadir Parmak (Dk. 69 İlhan Parlak), Cardoso, Mane (Dk. 57 Emrah Başsan), Mustafa Pektemek (Dk. 57 İbrahim Akdağ), Gavranovic,
İttifak Holding Konyaspor: Sehic, Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme, Hadziahmetovic (Dk. 90+2 Uğurcan Yazgılı), Soner Dikmen, Rahmanovic (Dk. 60 Endri Çekici), Cikalleshi, Bytyqi (Dk. 90+2 Oğulcan Ülgün), Amilton (Dk. 78 Michalak)
Goller: Dk. 7 Abdulkadir Parmak, Dk. 16 Gavranovic (Yukatel Kayserispor), Dk. 41 Guilherme (Penaltıdan), Dk. 52 ve 61 Cikalleshi (İttifak Holding Konyaspor)
Sarı kartlar: Dk. 27 Attamah, Dk. 48 Carole (Yukatel Kayserispor), Dk. 32 Abdülkerim Bardakçı, Dk. 84 Skubic, Dk. 90+2 Oğulcan Ülgün (İttifak Holding Konyaspor)

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum