KAYSERİSPOR GÖZTEPEYİ DEPLASMANDA 2-1 MAĞLUP ETTİ

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Göztepe bu gün İzmir'de Göztepe'nin sahasında karşı karşıya geldi. 5 haftadır galip gelemeyen ve taraftarından büyük tepki çeken Kayserispor Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 41 yaptı ve Süper Lig'de kalmayı da önemli ölçüde garantiledi

KAYSERİSPOR GÖZTEPEYİ DEPLASMANDA 2-1 MAĞLUP ETTİ
09 Nisan 2022 - 19:59 - Güncelleme: 09 Nisan 2022 - 20:07
KAYSERİSPOR LİGİ GARANTİLEDİ GİBİ

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Göztepe bu gün İzmir'de Göztepe'nin sahasında karşı karşıya geldi. 5 haftadır galip gelemeyen ve taraftarından büyük tepki çeken Kayserispor Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup ederek puanını 41 yaptı ve Süper Lig'de kalmayı da önemli ölçüde garantiledi.

İzmir Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan zorlu  karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetti. Maçın 8. dakikasında Emrah Başsan'ın golü ile 1-0 öne geçen Kayserispor maçın 26. dakikasında Oliver Kemen ile skoru 2-0'a taşıdı ve karşılaşmanın 45. dakikasında ise Göztepe'nin golü geldi. Ev sabihi takım 45. dakikada  Franca Di Santo golü ile skoru 2-1 yaptı ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-1 sona erdi.
Maçın ikinci yarısında ise gelişen ataklardan sonuç çıkmadı karşılaşma 2-1 Kayserispor'un galibiyeti ile sona erdi. Kayserispor bu skorla puanını 41 yaptı düşme potasındaki Göztepe ise 27 puanda kaldı. 
 



Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum