KAYSERİSPOR EVİNDE İKİNCİ KEZ GÜLDÜ PUANINI 9 YAPTI

Trendyol Süper Lig'e bu sezon iyi bir başlangıç yapan Kayserispor evinde konuk ettiği Gaziantepspor'u mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını da 9'a çıkartarak geride kalan 5 haftanın ardından çok iyi bir avantaj yakaladı.

KAYSERİSPOR EVİNDE İKİNCİ KEZ GÜLDÜ PUANINI 9 YAPTI
17 Eylül 2023 - 15:07 - Güncelleme: 17 Eylül 2023 - 15:16
KAYSERİSPOR EVİNDE İKİNCİ KEZ GÜLDÜ

Trendyol Süper Lig'e bu sezon iyi bir başlangıç yapan Kayserispor evinde konuk ettiği Gaziantepspor'u mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını da 9'a çıkartarak geride kalan 5 haftanın ardından çok iyi bir avantaj yakaladı. Kayserispor'a 3 puanı kazandıran goller ise 9 ve 89. 'ncu dakikalarda Mame Thiam'dan geldi. Gaziantep ise ligde çıktığı 5'nci maçtan da puan çıkartamadı. 

Kayserispor yeni Teknik Direktörü Recep  Uçar ile de çıktığı ilk resmi müsabakadan galip gelme başarısı gösterdi. 

Ligin 5. haftasında seyircisi önünde  Gaziantep FK’yi  ağırlayan Kayserispor. RHG Enertürk Enerji Stadyumundaki maçı 2-0 kazandı ve 3 puanı hanesine yazdırma başarısını sergilemiş oldu. 

Kayserispor bu galibiyetle kendi evindeki 2'nci galibiyetini almış oldu Sarı-Kırmızılı ekip evindeki ilk galibiyetini ise bu sezon Samsunspor karşısında almıştı.

 Sarı kırmızılı takımda ligde 5. hafta sonunda 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak 9 puana ulaşmış oldu ve puan cetvelinde ise maç fazlasıyla 4 sıraya yerleşti. Kayserispor bu hafta ise deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum