• Reklam

KAYSERİSPOR BURAK YILMAZ İLE İLK KEZ KAYBETTİ: 0-3

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçını 3-0 kaybetti. Sarı-Kırmızılı ekip yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz yönetiminde ilk yenilgisini de Rize'de aldı. Kayserispor Burak hoca yönetiminde oynadığı son 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 9 puan toplamıştı.

KAYSERİSPOR BURAK YILMAZ İLE İLK KEZ KAYBETTİ: 0-3
03 Mart 2024 - 10:02 - Güncelleme: 03 Mart 2024 - 10:24
Süper Lig ekiplerinden Kayserispor deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçını 3-0 kaybetti. Sarı-Kırmızılı ekip yeni çalıştırıcısı Burak Yılmaz yönetiminde ilk yenilgisini de Rize'de aldı. Kayserispor Burak hoca yönetiminde oynadığı son 5 karşılaşmadan 3 beraberlik ve 2 galibiyet alarak 9 puan toplamıştı. 

 Trendyol Süper Ligi ekiplerinden Kayserispor deplasmanda Çaykur Rize'ye konuk oldu. Ligin  28. haftasında oynanan zorlu 90 dakikada Kayserispor istediği puanları bulamadı.

Çaykur Didi Stadyumu'ndaki karşılaşmayı yöneten Hakem  Burak Pakkan başarıl bir yönetim gerçekleştirdi. 

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmadı ve devre 0-0 sona erdi. Karşılaşmada ev sahibi ekip Çaykur Rize'nin golleri ise ikinci yarıda geldi. Çaykur Rize maçın  62. dakikasında  onjo Shelvey ile 1-0 öne geçti. Rize daha sonra  maçın 81'nci dakikasında Altin Zeqiri ile skoru 2-0 yaptı maçta ev sahibi ekip Çaykur Rize'nin son golü ise 90'da   Varesanovic'den geldi. 

Bu sonuçla ev sahibi Çaykur Rize puanını 39 yaparken Kayserispor 35 puanda kaldı.   Mondihome Kayserispor gelecek hafta ise ise evinde Atakaş Hatayspor'u  konuk edecek. 
 
Çaykur Rize son 5 haftalık kötü seriye Kayserispor maçı ile son verdi.  Mavi Yeşilli ekip çıktığı son 5 maçta 1 beraberlik ve 4 yenilgi almıştı.  İlhan Palut yönetimindeki  Çaykur Rize Kayserispor'u mağlup ederek  kötü seriye de son verdi. 

Kayserispor Tekink Direktörü Burak Yılmaz kırmızı kart gördü

Karşılaşmanın 85. dakikasında ise Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kırmızı kart gördü. Tribünlerden Burak Yılmaz'a  daha sonrada Kayserispor kalecisi Bilal  Bayazıt'a yapılan küfürler neticesinde hayli gerilen ve öfkelenen Burak Hoca taraftalarların bu tötü tezahuratına aşırı tepki verince maçın hakemi Burak Pakkan tarafından kırmızı kart gösterildi. 

Karşılaşmanın 85'inci dakikasında Rizespor'un 2-0'lık üstünlük kurduğu anlarda saha kenarında tansiyon yükseldi. Kayserispor yedek kulübesinin arkasında bulunan taraftarlarla Burak Yılmaz arasında gerilim başladı. Maçın hakemi Pakkan Burak yılmaz'a kırmızı kart gösterdi.



Kapalı Kale takımını yalnız bırakmadı

Kayserispor'un en büyük destekçesi Kapalı Kale gurubu da Kayserispor'u Rize Didi Stadı'nda yalnız bırakmadı. Kapalı Kale grubu maçın  başından itibaren takımlarını destek olurken zaman zaman Rize taraftarının Kayserispor taraftarına sataşmaları neticesinde gergin anlarda yaşandı



Çaykur Rizespor 3 - 0 Mondihome Kayserispor

Stat: Çaykur Didi
Hakemler: Burak Pakkan, Samet Çiçek, Ali Tuna
Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Alikulov, Emirhan Topçu, Hojer, Olawoyin (Dk. 90+2 Mocsi), Shelvey, Varesanovic (Dk. 90+2 Halil İbrahim Pehlivan), Akintola (Dk. 60 Zeqiri), Sauer (Dk. 76 Gaich), Minchev (Dk. 76 Muammer Sarıkaya)

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Jeanvier, Kolovetsios, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 68 Carole), Kartal Kayra Yılmaz (Dk. 88 Talha Sarıaslan), Bourabia (Dk. 88 Ramazan Civelek), Ali Karimi (Dk. 69 Mane), Cardoso, Morte, Nazon (Dk. 75 Bahoken)

Goller: Dk. 62 Shelvey, Dk. 81 Zeqiri, Dk. 90 Varesanovic (Çaykur Rizespor)
Kırmızı kart: Dk. 86 Burak Yılmaz (Mondihome Kayserispor Teknik Direktörü)
Sarı kartlar: Dk. 84 Varesanovic (Çaykur Rizespor), Dk. 59 Morte, Dk. 68 Bourabia, Dk. 84 Gökhan Sazdağı, Dk. 89 Attamah (yedek kulübesinde) (Mondihome Kayserispor) 

Haber : Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum