• Reklam

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI ÖZÜR DİLEDİ!

Kayserispor'un Rize deplasmanında oynadığı ve 3-0 Rize'nin üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada gergin anlar yaşandı. Maçın başından itibaren özellikle Rize taraftarının Kapalı Kale grubuna sataşmaları nedeniyle tansiyon yükseldi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise zaman zaman hem Kayserispor taraftarı hem Rize taraftarlarının yanına giderek gerginliği yatıştırmaya çalıştı. Çamlı'nın bu gayreti ise Rize taraftarı ve Rize yönetiminin de takdirini topladı.

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI ÖZÜR DİLEDİ!
03 Mart 2024 - 10:33 - Güncelleme: 03 Mart 2024 - 11:01
Kayserispor'un Rize deplasmanında oynadığı ve 3-0 Rize'nin üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmada gergin anlar yaşandı.

Maçın başından itibaren özellikle Rize taraftarının Kapalı Kale grubuna sataşmaları nedeniyle tansiyon yükseldi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise zaman zaman hem Kayserispor taraftarı hem Rize taraftarlarının yanına giderek gerginliği sakinleştirmeye çalıştı

Maçın başından itibaren özellikle Rize taraftarının Kapalı Kale grubuna sataşmaları nedeniyle tansiyon yükseldi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise zaman zaman hem Kayserispor taraftarı hem Rize taraftarlarının yanına giderek gerginliği sakinleştirmeye çalıştı
 
5 maçlık seriyi Rize'de noktalayan Kayserispor haftayı puansız Kapattı. Sarı-Kırmılı ekibin Rize deplasmanında oynadığı müsabada ise gerek tribünlerde gerekse saha içinde ve yedek kulübüsinde hayli gergin anlar yaşandı. 

Ali Çamlı'nın gayreti takdir topladı

Maçın başında özellikle Rize taraftarının Kapalı Kale Grubu olarak bilenen ve Kayserispor'u Rize'de de yalnız bırakmayan taraftar gurubuna sözlü sataşmalarda bulunması ortamı gerdi. Maç öncesi Kayserispor Başkanı Ali Çamlı iki kez sahaya inerek Kayserispor taraftar gurubunun ve Rize taraftarı gurubunun yanlarına giderek ortamı yumuşatmaya çalıştı ve Ali Çamlı'nın bu dikkat çeken gayreti Rize taraftarı ve Rize Yönetimi tarafından da takdirle karşılandı.

Burak Hoca kırmızı kart gördü

Haylı gergin başlayan müsabakada özellikle maçın ikinci yarısında bu gerginlik saha içine oyunculara da sirayet etti.  Maçın özellikle son dakikalarında ise Rizeli taraftarların Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt'a küfür etmesi ile Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz kontrolden çıktı ve Bilal'e küfür eden taraftara tepki gösterdi Burak Yılmaz'ın agresif hareketleri neticesinde ise maçın hakemi Burak Pakkan tarafından Kırmızı kart gösterildi.

Ali Çamlı açıklama yaptı 

Kayserispor'un 3-0 mağlubiyeti ile sonuçlanan müsabaka sonrasında ise kameralar karşısına geçen Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı yaşanan bu gergin anlar nedeniyle spor kamuoyundan özür dilediğini söyledi.

 Herşeyden önce Kayserispor ve Rizespor'un dost ve kardeş iki kulüp olduğuna dikkati çeken Başkan Ali Çamlı şu ifadelere yer verdi:

"Onun için burada yaşanan olayları abartmamak gerekiyor. Bunlar futbolun doğasında var ama maçtan sonra herkes kucaklaştı, sarıldı. Bunu baştan ifade edeyim. Ben Rizespor'u tebrik ediyorum. Kendi takımımı da tebrik ediyorum.  Kayserispor olarak iyi bir ekibiz güçlü bir kadromuz var. Bu maç bitti bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Bu maçı kaybettik, yapacak birşey yok, canları sağolsun. Biz sporcularımızdan, teknik heyetten son derece memnunuz" 

Hakem triosu maçı güzel yönetti hata yapmadı

Karşılaşmanın hakemi Burak Pakkan ve ekibinin de başarılı bir maç yönettiğini söyleyen Başkan Ali Çamlı:   "Kayserispor kaybetti evet ama  karşılaşmanın güzel olan tarafı maçın hakeminin başarılı yönetimi oldu. Burak Pakkan başarılı bir yönetim sergiledi.  Hakem triosu başarılı bir maç yönetti.  Bundan sıra önümüze bakacağız. Bizim için artık bu maç bitmiştir. Hatay maçına yoğunlaşıp takımımızın ivmesini tekrar yukarı doğru çekme yolunda ne adımlar atılması gerekiyorsa teknik heyet, yönetim ve futbolcular, hep birlikte çalışacağız. Moralimizi bozacak birşey yok. Rize'de kaybettiğimiz 3 puan herşeyin sonu değil. Her takım kazanır da kaybeder de. kaybedilen bir şey yok önümüzde çok maç var ümitsizliğe asla kapılmadan yola devam edeceğiz"  dedi. 

Rize yönetimine teşekkür etti kamouyundan özür dileri 

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı Çaykur Rizespor yönetimine gösterdiği misafirperverlik için teşekkür etti ve maçta yaşanan gergin anlar nedeniyle de spor kamuoyundan özür dilediğini söyledi. Çamlı,"Keşke bu olay bu olaylar yaşanmasaydı ama masesef bazan böyle olaylarda oluyon ve futbolun doğasında var. Ben bu olaylardan dolayı herkesten özür diliyorum. Biz yine kardeşiz sorun sıkıntı yok" dedi.



Çaykur Rizesporlu taraftarlardan da Ali Çamlı'yı büyük ilgi oldu

Karşılaşma esnasında hem Kayserispor hem Rize taraftarını yatıştırma adına büyük bir gayret ortaya koyan iki taraftar grubu ile konuşarak onları yatıştıran Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın bu gayreti Rize taraftarı tarafından da büyük takdir topladı. Maç sonrasında ise bazı rize taraftarı çocuklar Ali Çamlı ile fotoğraf hatıra fotoğraf çekindiler 

Haber: Mustafa DURAN  / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum