• Reklam

ENSARİ DERİ A.Ş., YENİ KOLEKSİYONU İLE LINEAPELLE NEW YORK WİNTER 25-26DA BOY GÖSTERİYOR

Türkiye'nin önde gelen deri üreticisi Ensari Deri A.Ş., dünya deri endüstrisinde ses getirecek yeni koleksiyonuyla LINEAPELLE NEW YORK Winter 25-26'da yer alacak. 17-18 Temmuz 2024 tarihlerinde Metropolitan Pavilion'da gerçekleşecek etkinlik, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirecek.

ENSARİ DERİ A.Ş., YENİ KOLEKSİYONU İLE LINEAPELLE NEW YORK WİNTER 25-26DA BOY GÖSTERİYOR
27 Nisan 2024 - 10:29
Ensari Deri A.Ş., 30 yılı aşkın deneyimi ve sürekli yenilikçi yaklaşımıyla dikkat çekiyor. LINEAPELLE NEW YORK'ta, deri modasına yeni bir soluk getirecek olan şirket, sektördeki dönüşümü başlatmayı hedefliyor.



Nuri Ensari, fuarla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "LINEAPELLE NEW YORK'ta yeni koleksiyonumuzla yer alacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu fuar, sektördeki en son trendleri takip etmek ve yeni işbirliği fırsatlarını değerlendirmek için harika bir platform sunuyor.    Ensari Deri A.Ş. olarak, müşterilerimize ve sektöre yenilikçi çözümler sunmaktan gurur duyuyoruz.Ensari Deri A.Ş. standı, fuar boyunca sektör profesyonellerini ağırlayacak ve yeni koleksiyonları hakkında detaylı bilgi verecek. Şirketin uzman güçlü ekibi, ziyaretçilerle etkileşime geçecek ve işbirliği olanaklarını değerlendirmek için fırsatlar sunacak.

Ensari Deri A.Ş.'nin standını ziyaret ederek, geleceğin deri endüstrisinde nasıl şekilleneceğini keşfetmek için tüm sektör profesyonellerini davet ediyoruz. “



Hakkında Ensari Deri A.Ş.:

Ensari Deri A.Ş., Türkiye'nin önde gelen deri üreticilerinden biridir. Şirket, sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimi ve sürekli yenilikçi yaklaşımıyla adından söz ettirmektedir. 

Ensari Deri Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. temelleri 1993 yılında atılmış Türkiye’nin en önde gelen kuzu derisi işleme firmalarından biridir. Sahip olduğu teknoloji, hammadde tedarik gücü, dünya standartları çerçevesinde kullandığı kaliteli malzemeleri ile Türkiye’nin değil dünyanın önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum