ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR İ

    ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR 23 NİSAN COŞKUSU ADIYAMAN’DA DEVAM ETTİ ADIYAMANLI DEPREMZEDE ÇOCUKLAR 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE EĞLENDİ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle düzenlediği etkinlikler, depremzede çocuklara bayram coşkusu yaşatmaya devam ediyor. Hatay ve Kahramanmaraş’ın ardından bugünde Adıyamanlı depremzede çocuklar23 Nisan etkinliklerinde gönüllerince eğlendi. Çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası haline gelen Sıfır Atık projesi kapsamında düzenlenenuygulamalı stantta da geri dönüşümü eğlenerek öğrendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, depremzede çocukları unutmadı.Bakanlığın Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen veAnkara’dan başlayarakHatay ve Kahramanmaraş’ta devam eden ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’etkinlikleri, bugün deAdıyaman’da gerçekleştirildi. Adıyamanlı çocuklar,Yeni Mahalle'deki K8 konteyner kentte düzenlenen etkinliklerde, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.Afetzede çocuklar, oyun parkurundan tiyatroya, beceri ve zekâ oyunlarından bilgi yarışmasına kadar birçok etkinlikte eğlenme fırsatı buldu. “EMİNE ANNEYE VE ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI’NA TEŞEKKÜR EDERİZ” Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine ErdoğanHanımefendi’nin himayelerinde hayata geçirilen Sıfır Atık Hareketi temalı atölye çalışmaları da çocuklarla buluşturuldu.Sıfır Atık standına büyük ilgi gösteren çocuklar, uygulamalı etkinliklere de katıldı. Çocuklar, çok eğlendiklerini belirterek, “Bize burada Sıfır Atık ile ilgili bilgi verdiler. Çevremizi temiz tutmayı öğrendik. Hangi atıkları hangi kovaya atmamız gerektiğini anlattılar. Bizim için bu etkinliği düzenleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve Emine Anneye teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinler, yarın da Malatya’da devam edecek. .

    ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR İ
    28 Nisan 2024 - 07:16
    ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI, DEPREMZEDE ÇOCUKLARA 23 NİSAN COŞKUSU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR

    23 NİSAN COŞKUSU ADIYAMAN’DA DEVAM ETTİ

    ADIYAMANLI DEPREMZEDE ÇOCUKLAR 23 NİSAN ETKİNLİKLERİNDE EĞLENDİ

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın, ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ nedeniyle düzenlediği etkinlikler, depremzede çocuklara bayram coşkusu yaşatmaya devam ediyor. Hatay ve Kahramanmaraş’ın ardından bugünde Adıyamanlı depremzede çocuklar23 Nisan etkinliklerinde gönüllerince eğlendi. Çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde bir dünya markası haline gelen Sıfır Atık projesi kapsamında düzenlenenuygulamalı stantta da geri dönüşümü eğlenerek öğrendi.

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı,6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da, depremzede çocukları unutmadı.Bakanlığın Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen veAnkara’dan başlayarakHatay ve Kahramanmaraş’ta devam eden ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’etkinlikleri, bugün deAdıyaman’da gerçekleştirildi. Adıyamanlı çocuklar,Yeni Mahalle'deki K8 konteyner kentte düzenlenen etkinliklerde, 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.Afetzede çocuklar, oyun parkurundan tiyatroya, beceri ve zekâ oyunlarından bilgi yarışmasına kadar birçok etkinlikte eğlenme fırsatı buldu. 

    “EMİNE ANNEYE VE ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI’NA TEŞEKKÜR EDERİZ”
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine ErdoğanHanımefendi’nin himayelerinde hayata geçirilen Sıfır Atık Hareketi temalı atölye çalışmaları da çocuklarla buluşturuldu.Sıfır Atık standına büyük ilgi gösteren çocuklar, uygulamalı etkinliklere de katıldı. Çocuklar, çok eğlendiklerini belirterek, “Bize burada Sıfır Atık ile ilgili bilgi verdiler. Çevremizi temiz tutmayı öğrendik. Hangi atıkları hangi kovaya atmamız gerektiğini anlattılar. Bizim için bu etkinliği düzenleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına ve Emine Anneye teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandılar. 
    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinler, yarın da Malatya’da devam edecek.


    .

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum