• Reklam

KAYSERİSPOR BU AKŞAM KUPADA FENERBAHÇE İLE OYNUYOR!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında Kayserispor ile Fenerbahçe bu akşam saat 20.30'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

KAYSERİSPOR BU AKŞAM KUPADA FENERBAHÇE İLE OYNUYOR!
08 Şubat 2022 - 18:23 - Güncelleme: 08 Şubat 2022 - 18:37
Kayserispor ile Fenerbahçe bu akşam karşı karşıya geliyor.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu maçında Kayserispor ile Fenerbahçe bu akşam saat 20.30'da karşı karşıya gelecek.  Karşılaşmayı Arda Kardeşler yönetecek.

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynanacak olan Türkiye Kupası çeyrek final maçında kupaya 5. turdan dahil olan Fenerbahçe Afyon'u eleşerek son 16'ya kaldı. 

Süper Lig'de zirve yarışından kopan Fenerbahçe, kupada ise oldukça iddialı. Fenerbahçe,  Teknik direktör  İsmail Kartal yönetiminde geçen hafta Başakşehir'e 1/0 mağlup oldu.  

Kayserispor'da 7 eksik var

Bu akşam oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor'da 5 oyuncu eksik. Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlıkları süren  Mensah ile birlikte   Mustafa Pektemek, Hosseini ve Kolovetsios oynamayacak ayrıca, Koronavirüse yakalanan   Campanharo ile Emre ve yine soğuk algınlığı rahatsızlığı olan  kaleci Lung  bu akşam forma giyemeyecek
.
Fenerbahçe'de 5 eksik 

Öteyandan bu akşam Fenerbahçe'de sakatlığı devam eden  Mesut Özil, Luiz Gustavo, Filip Novak ve İrfan Can Kahveci,  takımdaki yerini alamayacak.    Altay Bayındır'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. 

Muhtemel 11'ler ise şöyle:  Fenerbahçe: Berke, Nazım, Tisserand, Kim, Szalai, Crespo, Mert Hakan, Ozan Tufan, Valencia, Rossi, Serdar Dursun, Kayserispor: Lung, Onur, Uğur, Mert, Carole, İbrahim, Abdulkadir, Emrah, Bertolacci, Mane, Gavranovic

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum