• Reklam

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI LİGDEN ÇEKİLİRİZ!

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, 3-1 Sivas'ın galibiyeti ile biten karşılaşma sonrası mikrofonlara flaş açıklamalarda bulundu.  Çamlı, "Herkes dikkat etsin. Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz."  dedi.

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI LİGDEN ÇEKİLİRİZ!
07 Ocak 2024 - 18:06 - Güncelleme: 07 Ocak 2024 - 18:29

KAYSERİSPOR BAŞKANI ALİ ÇAMLI HAKEMLERE ATEŞ PÜSKÜRDÜ:  LİGE AYAR ÇEKİLMEK İSTENİYORSA LİGDEN ÇEKİLİRİZ

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, 3-1 Sivas'ın galibiyeti ile biten karşılaşma sonrası mikrofonlara flaş açıklamalarda bulundu.  Çamlı, "Herkes dikkat etsin. Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz." dedi. 

Karşılaşmanın hakemi Alper Akarsu'yu ve TFF'yi sert dille eleştiren Ali Çamlı, "Konya maçında yaşanan hakem faciasının ardından Sivasspor maçını yöneten hakem Alper Akarsu'da maçı adeta katletmiştir. Herkes dikkat etsin. Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o bu mücadeleye devam eder. Ayıp ediliyor. " dedi.



ALİ ÇAMLI TFF'Yİ UYARDI: SAKİN ATIN TEKMESİ PEK OLUR!

TFF'yi sert dille uyaran Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçında Kayserispor'un resmen 3 puanı çalındığını söyledi. Çamlı, "bugün şu pozisyona biri penaltı derse de çıkıp özür dileyeceğim. Bir maç nasıl bu kadar provoke edilir? Nasıl bu kadar rezil edilir?  Bu sakinliğin sonunda umarım ki biz beyefendiliğimizi ve koymuş olduğumuz o adam tavrını bozmayızAncak, Sakin atın tekmesi çok pek olur.  "  dedi. 

LİGE AYAR ÇEKİLMEK Mİ İSTENİYOR!

Federasyona yüklenen Ali Çamlı, Lige ayar çekmek isteyenler olduğunu da ifade ederek şunları söyledi. "Lige ayar çekilmek isteniyorsa söylesinler biz ligden çekiliriz. Kim ayar çekmek istiyorsa o bu mücadeleye devam eder. Ayıp ediliyor. Yakışmıyor. "

2 İKİ HAFTADIR BİZİM MAÇLARDA GÖREV ALAN HAKEMLER EVLERE ŞENLİK MAÇ YÖNETİYOR

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı hakemlerin son 2 haftadır adeta Kayserispor'u biçtiklerini söyledi ve puanların resmen gasp edildiğini kaydetti. Çamlı, "Kayserispor'un geçen hafta Konya'daki maçında verilen penaltılar, evlere şenlik. Eğer bugün şu pozisyona biri penaltı derse de çıkıp özür dileyeceğim. Bir maç nasıl bu kadar provoke edilir? Nasıl bu kadar rezil edilir? Bugün bir örneğini gördük." dedi. 
 

KAYSERİSPOR MAÇINA VERİLEN HAKEMİ ELEŞTİRDİ


TFF'yi maçlara tayin ettiği hakemler konusunda de eleştiren Ali Çamlı,  Süper Lig'e daha yeni çıkan bir hakemin anadolu derbisi olarak nitelendirilen Kayserispor-Sivasspor maçına verilmesine de tepki gösterdi. Çamlı,  "Herkes aklını başına alsın. Süper Lig'e ilk çıkan bir hakemi siz Anadolu derbisine, tarihi geçmişi olan iki şehrin maçına veriyorsanız bunu düşünmek lazım. " dedi. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum